Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
nem ertem, miert titulalod gerinctelensegnek, hogy egy hirtelen, indulatbol szuletet hozzaszolast (sajnos megesik velem az ilyesmi), annak remenyeben, hogy az illeto meg nem latta (tudom, ezt meg alszentsegnek fogod nevezni) modositok, a helyzet sulyosbitasat elkerulendo
arra pedig, hogy szerinted mi ertelmetlen harc, vagy hogy milyen kozhelyeket tudsz elohuzni rarsolyodbol, megint csak annyit tudok mondani, messzirol nem erdekel a velemenyed, akar meg is tarthatod magadnak
amugy tisztaban vagy vele, hogy az az erveles, miszerint "igen, ez egy forum, nem ez a celje, nem erre van kitalalva, de lehet igy is, kb olyan, mintha az alabbi szituacioban az alabbi ervelest hozna fel valaki?
szituacio:
eppen a konyhadban tartozkodol, a frissen elkeszitett vacsoradat fogyasztod jo etveggyal, mikor valaki belep a helyisegbe, felgugol az asztalra es eleget tesz a termeszet hivasanak
ez persze beloled nemtetszest valt ki, jelzed is fele nemtetszesederveles:
"lehet, h nem célja. Sőt. Tutira nem." (post-od nyitomondata)
de itt is ugyanugy ki tudom szarni magam, mint a wc-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest