Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Az jó. Én nem. Semmit...
Valami van... Mintha erőlködne a Nap, hogy fényével beszórja poros kisvárosunkat - de nem sok meggyőződéssel...
Meg tudom érteni - nekem sem lenne kedvem beragyogni ezt a porfészket - szomorkás hangulatával és sietősen rohangáló lakóival egyetemben...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mizu Hold? Ismét őstag? Melyik mellett döntöttél végülis?
#21067: A cakkos szélű akkor is jobban mutatna szvsz...
Ha lenne motivációm és ötletem én is fordulhatnék akár kérelemmel a megfelelő topikban az illetékesekhez, de se ötletem, se motivációm, hogy megtegyem... A mostanit megszoktam, hát maradok ennél... Mellesleg még akár az is előfordulhat, hogy valami olyat tettem a múltban, ami ki is lőné a lehetőséget...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest