Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
jeges
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
értem.
mi közel egy éve költöztünk családi házba, és igazából nagy meglepetés nem ért. ill. érdekes, hogy fűtésnél kevesebbre számoltam, villanynál többre. maj' én is megnézem az óraállásokat odahaza.
egyébként a költségekről annyit, hogy nálunk a lakóközösségnek havi közös költsége van, amiből fedezik (fedezzük) a mindenféle közös számlákat (pool guy nincs ugyan, de kertész, szúnyogirtó, hóeltakarító, őrszolgálat, miegymás annál inkább)
viszont hihetetlen mértékben megnőtt az életterünk, legalábbis úgy érzem. és nem a konkrét négyzetméterről beszélek, hanem a lakókörnyezetről, ami a belvárosban gyakorlatilag nem létezik. a levegő minőségéről, az élő környezetről nem is beszélve.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garancia
- Eladó Dell laptop alkatrészek
- Honor Magic V3 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Xbox One S 500 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest