Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
tényleg csak azt tudom mondani, hogy bár nincs írott szabály, de nem jellemző, hogy hetente balhé lenne. íratlan szabály, hogy meg kell felelnünk egymásnak. nyilván mindenkinek nekem is, külön, de tényleg azt gondolom, hogy elég liberális vagyok a kérdésben. igen sokrétű egy ideje a moderátori csapat.
ami a népszavazást illeti: bár senki sem hiszi el, de ezek a dolgok mások a moderátori közösségen belül, és mások a publikum előtt. moderátorként akkor sem húzhat szét a csapat, ha sokszor eltérő véleményen vannak, mert ti (no, szóval érted: a fórum) ízekre szedi őket.
a mostani ügy is mekkora port kavart, pedig lehetett volna sokkal komplikáltabb is. NG hibája az volt, hogy elsősorban nem a modokkal gondolkodott közösségben, hanem a talin lévő userekkel. Whaskes bant kapott, mert olyat csinált, ami kiver minden biztosítékot. NG esete egész más, a "büntetése" is.
ha valami konkrét hibát csinált volna NG, akkor lehetne azt mondani, hogy ilyet többet ne, ejnye, de itt nem ez volt a helyzet, nem volt konkrét hiba, az általános hozzáállása nem fedte teljesen az elvárásokat - semmi rosszindulatot nem feltételezek róla. pont az a baj, hogy poénként élte meg az egészet, ott és úgy.
Aktív témák
- i5 7gen Lenovo ThinkPad 13 gen2 laptop
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-32
- 10 db egyben : Cisco AIR-CAP3602I-E-K9 - Access point , Jelerősitő -
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest