Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
a pályakezdő, egyetemet végzettek meghatározó százalékának előbb van meg az államvizsga, mint a nyelvvizsga. szal nem hiszem, húdenagyon elfelejtette volna.
Ha hiszed, ha nem, én általános iskola harmadik osztályától kezdve, nyolcadikig tanultam angolt. Németet is ezen évek alatt, csak kevesebbet. Aztán utána nemsokat, mert a középsuliban lószart sem ért az oktatás, ugyanis volt aki csak akkor kezdte, nekem meg ugye volt 5 év előnyöm. Fősulin ugye nem is volt nyelvoktatás, nem is foglalkoztam vele. Aztán elmentem melózni és láss csodát, a harmadik munkahetemen telefonkonferenciát vezettem amerikánusokkal. És ment. Szakmai szavakat ugyan fel kellett szedni, de akkor is.
A nyelvvizsgára is csak úgy bementem, mert kellett a papír.
Szóval csak az számít, hogy valakit érdekel-e a nyelv és akar-e kezdeni vele valamit. Aki csak addig tud valamit, amig kikérdezik tőle, az nem tanulta meg, csak megjegyezte egy időre.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest