Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
Aktív témák
-
én színházban már azt sem tudom mikor voltam utoljára
Ez valahogy kimaradt nekem az utobbi évekből... -
-
nem volt előre beállítva, vagy nemlehetett? vagy csak kiakartál bőjni?

Ez lesz a második táncikálásom a szallagavatón. Tavaly is voltam, de idén nem azért leszek, mert megbuktam, hanem mert tavaly felkértek, nemvolt a lánynak partnere, és én szívesen elvállaltam.
[Szerkesztve] -
Nagyon boldog vagyok most,
a lány akit felkértem szallagavatóra táncolni, igent mondott, és szívesen táncolna velem. Úgy paráztam, hogy mit fog mondani, mert ha nemet mondott volna, akkor nemtudom, hogy kit választottam volna. 2-vel alattam jár, de úgy egy magasak vagyunk... -
Holnap suli
A legközelebbi szünet csak oktoberben lesz 
-
2/3
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez valahogy kimaradt nekem az utobbi évekből...
Úgytudom, hogy van barátja, de lehet hogy már nincs. Meg inkább barátok vagyunk csak. Valahogy a lányokkal mindig csak barátságot kötök. Tovább nem is megy, mondjuk félig jó, félig nemmindig
Meg inkább barát, minthogy félremenjen vagy valmi...
a lány akit felkértem szallagavatóra táncolni, igent mondott, és szívesen táncolna velem. Úgy paráztam, hogy mit fog mondani, mert ha nemet mondott volna, akkor nemtudom, hogy kit választottam volna. 2-vel alattam jár, de úgy egy magasak vagyunk...
A legközelebbi szünet csak oktoberben lesz