Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
erről tudnék mesélni.
meg arról is, hogy az milyen, amikor 1 hét múlva / X hónap múlva végetér, és utána sokkal rosszabb, mint előtte, és nem lehet már úgy nézni, hogy legalább egy picit jó volt, mert megtapasztaltad, hogy milyen, amikor nagyon jó, és utána százszorosan fáj a kontraszt.
a szerencséről pedig : azt mondják, én nagyon szerencsés vagyok, mert gyerekkoromban szarba estem. (nem röhög!
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.
szóval, azóta ezt hallgatom, hogy mert én szarba estem gyerekkoromban.
és valóban, időről időre, évente néhányszor rám mosolyog a szerencse, de komolyan, olyan valószínűtlen dolgok történnek velem, amire zéró az esély, és más csak vágyhat rá, és ez rendszeres.
Viszont a sorsnak van egy olyan fintora, hogy mindent, amit így adott, azt egy kis idő után visszavette.
Az pedig, hogy lánnyal ez milyen? nagyon durva. nemrégiben összejöttem egy olyan lánnyal, akinél szebbet és inteligensebbet nem hordott hátán a föld, és 10 éve elérhetetlen volt számomra. aztán egyszer csak felbukkant, és mit ad Isten, megvolt. majd heppinesz, szánsájn, eltelt 3 hónap, és továbbált, és azóta nem élek, csak létezem.
szóval ennyit a szerencséről. pláne nőkkel kapcsolatban.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Zsír Lenovo ThinkPad X13 G3 "Golyóálló" Laptop 13.3" -35% Brutál i5-1245U 12Magos 16GB 512GB FHD+
- Macbook Retina 12 2017 8/256 (A1534)
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) az úgy történt, hogy voltam vagy 5 éves, és a hülye unokatesóim elvették a kifaragott botomat, és bedobták a kerítés mögé. Én meg elindultam érte, megkerültem a fél kertet, és az egyik helyen elkezdtem elsüllyedni, és ki se bírtam jönni. kb. hasmagasságig süllyedtem el a pöcegödörben, amiben a rokonok 20 disznajának az ürüléke volt. Úgy mentettek ki, még 2 perc, és ott maradok, asszem.