Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Pánik a memóriapiacon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Logitech szerviz
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
Dunaújvárosi Főiskola (hálózati szakirány)

Igazából feladatok egy részét tudom, de van amihez közöm sincsen. Holnap megpróbálom megértetni a tanárral, hogy elhiszem, hogy fontos a tárgya, meg minden, de engem nem érdekel, az életben nem fogok ilyenekkel foglalkozni, csak adjon egy kettest, és lépjünk tovább

" A Norton antivírussal együtt valami töredezettségmentesítő vagy mi is beköltözött a gépre, mert ha sokáig nem macerálom, akkor elkezd valamit hosszasan farigcsálni, kicsit hangos a vincseszter, hallatszik is rendesen. Nejem az éjszakai csöndbe belehasító kerregést hallva megkérdezte, hogy most mi a jóistent csinál a gép. Hirtelen ötlettel azt válaszoltam, hogy a zikszpének ez egy tipikus női tulajdonsága. Csak egy darabig jó minden úgy, ahogy van, aztán egyszercsak rájön a hoppáré, elkezd takarítgatni, porszívózgatni, ide-oda rakosgatni, mindent máshová elpakolni, mert úgy gondolja, hogy attól jó lesz nagyon. Pedig nem, meg ráérne akkor, amikor mondom neki.
Nejem bólogatott, hogy most már érti a számítástechnikát, majd tréfásan gyomorszájon vágott, a repülő könyv elől már el tudtam hajolni."Jaj, ez ült

Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- 100% Akku - Makulátlan új állapot 128 GB (Graphite) és 256 GB (Sierra Blue)
- Apple Macbook Pro 13" a1708 2017 (I5/8GB/256GB)
- Szuper Akciós Ajánlat! Eredeti gyári Asus Rog és Rog Phone gamer kiegészítők új állapotban!
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest