Hirdetés
- ASUS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Asus ROG STRIX/TUF Gaming “Kérdezz felelek,,
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
bolondember
üzenetére
Igy első ránézésre nagyon boldognak, és kiegyensúlyozottnak tűnsz

Én most értem haza. Keresztanyum autót akar venni (Opel Corsa). Eddig jártuk az autókereskedéseket. Hogy ezek mit össze tudnak kamuzni iszonyat. Egyik helyen nagyon nagy volt az öröm, mikor kiderült, hogy nővéremnek is opelja van, keresztanyum is opelt akar venni, illetve nekem(nekünk) is opelunk van, Vectránk (Azt nem mondtam, de biztos még jobban feldobtam volna, ha azt is elmondom, hogy aki összetörte a Vectránkat annak is Opelja van
). Jobban lefáradtam, mint azt elsőre reméltem, pedig nem is mászkáltunk olyan sokat. Viszont Baján kifejezetten attraktív hölgy fogadott minket, egyből aktívabban érdeklődtem az ajánlatok után 
Aktív témák
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T590 15,6" - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest