Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Nemrégen értem haza egy termékbemutatóról ( én balga valamikor november végén alászaladtam egy kérdőív kitöltésnek a tecsoban, minek következményeként számtalan alkalommal próbáltak meg telefonon rávenni arra, hogy márpedig vegyem át az ajándékomat ), ami ismételten meggyőzött arról, hogy jó marketinggel mindent el lehet adni, akár aranyáron is...
Bevallom kicsit szkeptikusan vélekedek az ott hallottakkal kapcsolatban, márcsak azért is, mert az előadás egy hatalmas logikai bukfenccel kezdődött

Érdekes dolog lehet ez a fényterápia, sokan hisznek benne, de amikor kiderült, hogy miről is van szó, egyetlen fogalom bontakozott ki elmém homályából, mely azután elhagyta az előadás tartójának száját is - meglepetésemre.
A fogalom a placebo-hatás.
Bár határozottan állították, hogy csak a mások által forgalmazott hasonló készülékek működnek ezen az elven, az övék teljes egészében hatásos a szkeptikusok számára is, én azért fenntartásokkal kezelem a dolgot.
Tekintve, hogy a felsorolt betegségek egyikével sem rendelkezem, amikre a megoldás gyógyír lehet, így nem tudom hasznát venni az ajándéknak sem, amit a végén kaptam - egy három alkalomra érvényes ingyenes terápia lehetőségét. A másik ajándékot azért néhanap valószínűleg bevetem majd a konyhában ( krumpli pucerátor, a gyártó cég emblémájával
)#29230 bolondember: me' kóstolgatol vazze

Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest