- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én is elbaltáztam a tegnapi napomat rendesen. Igaz én a gép előtt ragadtam le; venni akarok egy ilyen pici gépet és 3g router-t akarok belőle faragni: VXL és ehhez próbálok egy kisebb XPt összefaragni (tudom, miért nem linux.. én is nagyon szeretnék érteni hozzá de sajnos sokszor nincs türelmem, most pedig leginkább a modemmel való szórakozás miatt nem lesz linux).
Mint ugyanis kiderült van HSDPA lefedettség otthon csak a nagy épület falai olyan vastagok hogy bentre már nem jutott belőle, a kiskonyhában viszont 2-3 mas térerő van ami már elég a 3.6Mbps-hoz, tesztek alatt pedig ~1.5 Mbps -el stabilan ment, ping 100ms körül, csomagvesztés gyakorlatilag nulla.
Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak.
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel USB-s és beltérre szánt modemről van szó, és nagyon nem akarok tízezreket költeni kész megoldásokra (sőt egy router PCMCIA-s 3G modemmel 100 és felette), így eddig ez tűnik a legjobb megoldásnak.