Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hadd irjak le valamit, ami egy megtortent esemenyen alapul. /A szemelyek es a targyak fiktivek/.
Vagy Te. Van egy "legjobb haverod".
Kolcsonkered a haverodtol a 40"-es plazma TV-t ket napra.
Boldogan nezed, majd egyszercsak PUKK. TV behal. Szerelohoz elvisz, a javitasi dij $1000, de a kedves barat megelegszik azzal, hogyha a felet kifizetem /nem megelegszik, koveteli/.
A TV teljesen rendeltetesszeruen lett hasznalva /a szerelo mondta/, nem lett megrugdosva, nem esett aldozatul power outage-nek /aramszunet/. Tehat a TV tonkremenetele csak ido kerdese volt, de termeszetesen ez nalam tortent meg.
Azota, hogy ez megtortent, a legjobb "baratom" lehordott a sarga foldig, es koveteli a penzt...stb.Most ezert tenyleg nekem kellene fizetni a javitas felet, mert pont nalam ment tonkre es nem az o kibaszott tv-allvanyan? Csak azert, mert nem fogok egy centet sem adni, mar csak azert sem, mert dijnyertes parasztsagokat irkal nekem sms-ben.
Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest