Hirdetés
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Hadd irjak le valamit, ami egy megtortent esemenyen alapul. /A szemelyek es a targyak fiktivek/.
Vagy Te. Van egy "legjobb haverod".
Kolcsonkered a haverodtol a 40"-es plazma TV-t ket napra.
Boldogan nezed, majd egyszercsak PUKK. TV behal. Szerelohoz elvisz, a javitasi dij $1000, de a kedves barat megelegszik azzal, hogyha a felet kifizetem /nem megelegszik, koveteli/.
A TV teljesen rendeltetesszeruen lett hasznalva /a szerelo mondta/, nem lett megrugdosva, nem esett aldozatul power outage-nek /aramszunet/. Tehat a TV tonkremenetele csak ido kerdese volt, de termeszetesen ez nalam tortent meg.
Azota, hogy ez megtortent, a legjobb "baratom" lehordott a sarga foldig, es koveteli a penzt...stb.Most ezert tenyleg nekem kellene fizetni a javitas felet, mert pont nalam ment tonkre es nem az o kibaszott tv-allvanyan? Csak azert, mert nem fogok egy centet sem adni, mar csak azert sem, mert dijnyertes parasztsagokat irkal nekem sms-ben.
Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest