Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
válasz
tiv61us
üzenetére
Ha Bush időben riadót fúj, akkor a Pentagont szerintem meg lehetett volna menteni. Az első gépet nyilván nem, a másodikat se biztos, de a többit lelőhették volna, mielőtt célbaér.
Én "levágtam volna". Az alatt a 6-7 perc alatt, amíg az oviban totojázott, a földre lehetett volna parancsolni az utasszállítókat, fel lehetett volna küldeni néhány awacsot meg a teljes nemzeti gárdákat. Mind. Onnan kezdve amelyik gép nem repülőtér felé megy, azt durr.
Nem értem. Ha én egy amerikai országúti rendőri ellenőrzésnél valamit nem jól csinálok, szemrebbenés nélkül lelőnek, pedig se bizonyíték, se tárgyalás. A rendőr saját véleménye szerint kiértékelt szándék alapján lő le. Ha szétgyakták a wtc két tornyát, az elég világos és egyértelmű szándék lett volna, kár volt tétovázni.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest