Hirdetés
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek

----------------------------------------------------------------------------------------------
Bevallom, rájöttem, hogy álomvilágban éltem... Rá kellett döbbennem, hogy ama meggyőződésem, miszerint az iskolában nem csak olvasni tanítják meg az embert, hanem szöveget értelmezni is, nem volt több, mint naiv reménykedés
Az, hogy mostanra a helyesírás eljutott abba a stádiumba, hogy cikinek minősül, ha legalább egy "sya", vagy "vok" nem keveredik a rendben sorakozó szavak közé, már világossá vált, de hogy teljesen felesleges kerek mondatokban megfogalmazni a mondanivalót, mert akinek szánja az ember, az úgyis csak azt olvassa ki belőle, ami neki a legjobban tetszik, az meglepett...
Bevallom, álomvilágban éltem - de tetszett... Úgy tűnik mint sokminden másról, a normális emberi beszédről is le kell mondanom, mert nincsen rá igény...
Siránkozó perceinket hallották, további kellemes szórakozást.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest