Hirdetés

Aktív témák

• (Kolombusz)

veterán

válasz Lortech #2189 üzenetére

Nem, itt arról van szó, hogy olyan emberek próbálják meg azt a látszatot kelteni, hogy mennyire jól élnek, vastag a pénztárcájuk és milyen sok pénz van a bankszámlájukon, akiknek valójában egyik sem adatik meg. Holott semmivel sem lennének kevésbé elismert, szeretett emberek (bár az is elképzelhető, hogy megfelelési kényszerből öltözködnek így, mert máskülönben kinézik őket a ''baráti'' társaságukból, de akkor lehet, hogy a társaságot kéne lecserélni), ha nem költenék el pénzük nagy részét márkás dolgokra, hanem például megpróbálnának félretenni, megalapozni a jövőjüket, felkészülni a családalapításra. Ha már valóban van egy biztos alap, akkor onnantól kezdve életbe léphet az elv, mely szerint a pénz van értem és nem én a pénzért.

Ja, ótó. Nincs. A pénz megvan, mert 10 év alatt összespóroltam, pedig vehettem volna gi-joet, meg sok egyéb szart, meg járhattam volna full adidas, vagy egyéb más márkás holmikban, de inkább ment a bankba... Jogsi még nincs, érettségi után leteszem és megveszem az autót is.

[Szerkesztve]

Aktív témák