Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
''Jogsi még nincs, érettségi után leteszem és megveszem az autót is.''
Ezen megakadt a szemem. Minek? Már nem csak a te esetedben, de úgy átlalában. Mert ha valaki egyetemre menet vesz egy notebookot, az tök érthető, de autót? Még ha nem mennél továbbtanulni, é a munkádhoz kellene, akkor azt mondom ok, de korábban többször is írtad, hogy mész tovább. De akkor minek az autó? Hobbinak kicsit drága nem?
No offense, csak tényleg nem értem.
p -
I_Am
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Érdekes olvasmány mikor olyasvalaki nyilatkozik a ''nagybetűs'' életről, akit eddig eltartottak és zsebpénzből él.

-
Lortech
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nincs autód, akkor szerintem járjál csupaszon, különben...

Tökéletesen tudom, milyen emberekre gondoltál, csak szerintem túl könnyen ítélkezel. -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tételezzük fel, hogy valaki keres x összeget. lakik egy panelban. van egy szakadt kocsija, ami elviszi oda,ahova kell. az összes költség kifizetése után havonta marad 10k-ja. tegye be a bankba? minek? abból mikorra lesz értelmes összeg, amiből akár kezdhet is valamit? nagyon soká. inkább azt mondja, hogy ennyi van, ebből jobban akar élni, jobban akar kinézni. nem másnak veszi a márkás cuccot, hanem magának.
ha több marad meg, akkor lehet, hogy érdemes gyűjteni. de egy összeg alatt nem, akinek meg egy összeg felett marad, az máshogy él. csak a külső alapján megítélni az embereket elég érdekes hozzáállás.
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest