Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
FehérHolló
üzenetére
Értem, de ha mondjuk egy rossz tanáccsal (mégha nagy baromság is) megszegi az alapelveket, akkor ugyebár büntetést/figyelmeztetést kap, habár lehet, hogy a jóindulat vezérelte, és amit tett,arról meg volt győződve, hogy helyes ( bár ahogy írtad utánna kell járni a dolgoknak)
venember83 : Lehet
Egyébként ma este Újvárosban láttam fent,hogy 2x2 sávos + egy-egy sáv parkolós főutcán, a rendőr a szélső sávban parkol,majd villogó fel, megfordul záróvonalon át, majd villogó le és megy tovább békésen (kb 40 métert kellett olna menni, hogy szabályosan is meg tudjon fordulni)
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nintendo Switch 2
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- NBA és kosárlabda topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként ma este Újvárosban láttam fent,hogy 2x2 sávos + egy-egy sáv parkolós főutcán, a rendőr a szélső sávban parkol,majd villogó fel, megfordul záróvonalon át, majd villogó le és megy tovább békésen (kb 40 métert kellett olna menni, hogy szabályosan is meg tudjon fordulni)