Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
jönnek a Csehsz... a képek, jönnek a képek.. lassan
egyébként itt voltunk, baloldalon az ominózus asztal. Most kaptam az infót, hogy elvileg az volt a feladat, hogy le kell engem vetkőztetni a bilcsin, és állítólag egyikünk se tiltakozott, sőt, haver mondja hogy úgy felpattantam és az asztalra vágtam magam, hogy még az unicumot se volt ideje meginni előtte, a csaj már rángatta is lefelé a nadrágom.
Sajna akkorra már lemerült a gép akinél volt, de az addigi eseményekről betolom privátba majd az érdekesebbet. Talán a csajok a bárpulton enyelegnek c. opusz még megvan. 
Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajna akkorra már lemerült a gép akinél volt, de az addigi eseményekről betolom privátba majd az érdekesebbet. Talán a csajok a bárpulton enyelegnek c. opusz még megvan.