Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Micro Four Thirds
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
Aktív témák
-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem veszem magamra, mert tudom, hogy nem nekem szántad, csak leírtad a véleményedet, amivel teljesen egyetértek.
Én egyenes, őszinte embernek vallom magamat. Mindig is ki mertem mondani a véleményemet, ha pozitív, ha negatív jellegű volt. Emiatt sokan megsértődtek, sokan elgondolkoztak, aztán mégiscsak barátok lettünk. Nem az a barátság, nem az a szerelem, ha csak kápráztatjuk egymást, ha olvadozunk egymásért, és nem vagyunk hajlandóak kimondani, megvitatni, ha probléma van. Mindig is igyekeztem szembenézni a problémáimmal, és ha vki megbántott vagy megbántottam, minél előbb meg akartam beszélni vele a dolgot. Hogy miért? Nem, nem nyalizásból. Csupán azért, hogy tiszta lelkiismeretem legyen. Nem tudok csak úgy elsiklani dolgok felett. Most is van pár befejezetlen ügyem, amik ugyan apró dolgok miatt nem működnek, de bánt.
Nem tudok csak úgy nem válaszolni e-mailekre, privátokra. Akkor is, ha nagyon bizalmas dolgokról van szó, akkor is, ha éppen nézeteltérésem van vkivel. Gerinctelenségnek tartom, egy alamuszi megbújásnak. Nem vall egyenességre, de nem is kell vállalnia hozzá magát az embernek.
Megértem, hgy besokkaltál, hiszen sokat nyomoztál, kerestél ezután a lány után, és még csak lehetőséget sem ad, hogy megismerjen, véleményt alkosson rólad.
De hidd el, hogy nem veled van a baj, és remélem ez nem is merült fel benned.
Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában.
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autószerelők, autószerelés
- Mobil flották
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Adj pár hetet magadnak, de ne többet, mert elmerülsz a ''gonosz a világ'' szindrómában.