Hirdetés

Aktív témák

• Hasek

Közösségépítő

Sziasztok!

Íme egy baráti eset, ami példázza hol ne vásároljatok:

LIDL

Anyámék ma kb 18:00ra értek haza. bevásároltak a LIDL nevezetű szupermarketben, és hoztak minden féle cuccot. Vettek 5db ilyen "névtelen" joghurtot is. Egyiket gyorsan benyultam, és a szobámban neki estem, gondolván hátha valami feledhetetlen élményben részesülök. Nem is volt vele semmi probléma, nagyon finom volt, azonban már majdnem végzek, mikor anyám beront, kikapja a kezemből, és elviszi. Mondom mi a fene. Kimegyek és azt látom, hogy veszik a kabátot, azaz láthatóan készülnek valahova. Kérdem mivan, és muti a kezembe nyomja a számlát, majd mondja: 5db ilyet vettünk(mutatja a joghurtos dobozt), azonban nézd mi van a számlán. Nos kérem szépen a számlán 33db volt feltüntetve. Azt hittem dobok egy hátast. 5 db helyett 33db-ot ütöttek be a gépbe, és anyámék ezt nem figyelték(mit is figyeljenek, hisz nem értenek a kasszákhoz; meg különben is úgy vannak vele hogy miért verné át őket bárki is). Szóval jelen pillanatban az történt, hogy visszarobogtak Monorra a LIDLbe és reklamálni kezdenek hogy azért mégis... Az meg a jövő zenéje hogy mit szólnak ehhez a kedves eladók. Na szóval ennyit a LIDLről.

Aktív témák