Hirdetés
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Én meg ezért nem pingelek inkább, mert lehet az idegeimre mennének

-
Dufresne
addikt
Na akkor ide [link] megnyitottam az UTV-s topikot

Valszeg nem lesz a legnépszerűbb, de legalább van
-
Dufresne
addikt
Nemazér, de a Hungária krt előtt az írtam, hogy lesz és nem azt hogy van

Nemtudom lesz-e PDA-s vagy hasonló változata. Nincs sok közöm a fejlesztéshez, csak annál a cégnél dolgozom, amelyik a kiépítését csinálja a hálózatnak. De majd esetleg felvetem az ötletet a cégvezetőnek, úgyis járunk együtt tanfolyamra, csak kell közben valamiről beszélni
Ja persze az elérhetőségeken gondolom lehet ötleteket észrevételeket is írni. Végülis a felhasználók igényeire érdemes kialakítani a rendszert.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Külön nemakarok neki topicot, de tesztüzemben már működik egy rendszer, amin keresztül lehet figyelni Budapest forgalmasabb részein a forgalmat élőben. A rendszer folyamatosan bővítés alatt áll, be lesz kamerázva gyakorlatilag az egész Hungária krt és még jónéhány hely a fontosabbak közül. Szóval aki éppen indul valahoáv, az könnyen tájékozódhat majd, hogy merre nemérdemes, vagy éppen érdemes.
Itt az oldal [link]
Ohh ja igen, későbbiekben asszem az M0-ás is belesz így kamerázva.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest