Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Aham....
Én most azért hagyom ott (itt) a BME építőmérnöki karát, mert kvázi semmi olyat nem nyújt nekem amiért ide jöttem. MA voltam állásinterjún. brutto 250-re mondták azt, hogy nem tartják elképzelhetettlennek. És olyan munkám lesz (80-85%), amit szivesen csinálok, mert szeretem. Nem kérnek diplomát. Se főiskolait, se egyetemi. Csak az a lényeg, hogy értsem amit csinálok.
Persze ehez hozzátartozik, hogy a leendő főnökömmel volt egy közös munkánk, ahol látta, hogy most hogyan tudok dolgozni ( BME-n dolgozom +ba), és Ő ajánlotta a fel a melóhelyet. Tipikus jó helen jó időben. Mindenek felett egy elégg komoly teljesítményt kellett nyújtanom ahhoz, hogy felajánlják a melót.
Konklúzió: A mi szakmánkban általában el lehet boldogulni papír nélkül is, de ahhoz komolyan bizonyítani kell a rátermettséget. A mai világban sokszor többkörös felvételik vannak. Itt lehetősége van az embernek bizonyítani azt, hogy ért a szakmájához. Bár egy diploma mindig sokat nyom a lattba....
Aktív témák
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest