Hirdetés
Aktív témák
-
lesaux
veterán
Ha két és fél perc elég volt ahhoz, hogy lefordítsd franciára, akkor két és fél óra miért nem
elegendô ahhoz, hogy kitöröld a hozzászólásomat?
Már ha ilyen rendkívül segítôkész vagy. Mert nyilván nem poénból kérdeztem. Unokatesóm kérte,
hogy fordítsak le egy szöveget. Mondtam neki, hogy most dolgozom, de küldje át, megnézem.
Megnéztem, nekem túl nehéznek t?nt, nem tudtam vele megbirkózni. Gondoltam, kirakom a
PH-ra, és dolgozom tovább.
Visszaküldtem a francia fordítást, erre felhívott, hogy mizu. Megkért, hogy szedjem le a fórumról,
mert nem publikus. Szerencsétlen dolgozott volna, ha valaki, aki tudja, lefordítja neki azt a szart.
És én sem a farkamat verem idebent a melóban, nem sok idôm van az ökörködésre. Ha
megnézed az IP-met, rájössz, hogy miért.
Egyébként most is csak azért eresztettem ilyen bô lére, mert leszakadtunk a szerverrôl.
És most már tényleg nagyon örülnék, ha 968-tól fölfelé elt?nnének a hozzászólások.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD FX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i5-1343U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs