Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Shit! Hülye focisták nem tudnak focizni! 3-1 a lettek javára, röhej! Hihetetlen!
-
Goose-T
veterán
A zenére visszatérve: én is voltam zenész, 3 évig basszusoztam/gitároztam egy metálzenekarban. Mi is feldolgozásokat játszottunk, és nagyon élveztem. Sajnos most az új munkahelyem miatt már nem tudok zenélni, de szívesen összehoznék itt Zegen is egy zenekart. A hakni: nem a feldolgozás a hakni, hanem mikor egy neves zenekar sok pénzért feldolgozást játszik vagy playback-el. Az hakni. Mikor mondjuk az Animal Cannaibals lemegy Mucsajröcsögére, és negyed órát rappel playback-rôl. Vagy mikor a Metallica az MTV Video Music Awards-on egy rahedli pénzért eljátszik pár slágert összemixelve. Az hakni.
-
Goose-T
veterán
1. Nem a játékok teljesítmény-javulását kérdeztem.
2. Nem csak a SoftQuadro-t kérdeztem.
3. A readme-ben írt ''turns on Quadro driver optimizations'' ebben a formában nem túl sokatmondó.
4. DOS 3.30-al hogy állsz? Használtál valaha? Mert én igen. Az egyetemen négy éve még teljeskörü batch programozást is tanítottak nekünk, átmentem 4-essel.
5. Ezek szerint neked kellett volna megtanulnod egyáltalán olvasni. -
Goose-T
veterán
Talán rossz topikba írtam? De hisz azért van a nagy nVidia-s topik, hogy apró-cseprô gondokkal az emberek ne nyissanak újat.
-
Goose-T
veterán
Hihetetlen. Az FX5900 pixelshader-ét mindenki óriási szakértelemmel analizálja (LOL), de a nagy nVidia-s topikban felvetett RivaTuner-es kérdésem többszöri upolás után sem méltatják válaszra. Kicsit visszább kéne venni az arcokból, és megtanulni, mit jelent a dir c:\, mielôtt high-end grafikus kártyák hardverproblémáit kezdik elemezgetni. Nincs igazam?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest