Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
Aktív témák
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Shit! Hülye focisták nem tudnak focizni! 3-1 a lettek javára, röhej! Hihetetlen!
-
Goose-T
veterán
A zenére visszatérve: én is voltam zenész, 3 évig basszusoztam/gitároztam egy metálzenekarban. Mi is feldolgozásokat játszottunk, és nagyon élveztem. Sajnos most az új munkahelyem miatt már nem tudok zenélni, de szívesen összehoznék itt Zegen is egy zenekart. A hakni: nem a feldolgozás a hakni, hanem mikor egy neves zenekar sok pénzért feldolgozást játszik vagy playback-el. Az hakni. Mikor mondjuk az Animal Cannaibals lemegy Mucsajröcsögére, és negyed órát rappel playback-rôl. Vagy mikor a Metallica az MTV Video Music Awards-on egy rahedli pénzért eljátszik pár slágert összemixelve. Az hakni.
-
Goose-T
veterán
1. Nem a játékok teljesítmény-javulását kérdeztem.
2. Nem csak a SoftQuadro-t kérdeztem.
3. A readme-ben írt ''turns on Quadro driver optimizations'' ebben a formában nem túl sokatmondó.
4. DOS 3.30-al hogy állsz? Használtál valaha? Mert én igen. Az egyetemen négy éve még teljeskörü batch programozást is tanítottak nekünk, átmentem 4-essel.
5. Ezek szerint neked kellett volna megtanulnod egyáltalán olvasni. -
Goose-T
veterán
Talán rossz topikba írtam? De hisz azért van a nagy nVidia-s topik, hogy apró-cseprô gondokkal az emberek ne nyissanak újat.
-
Goose-T
veterán
Hihetetlen. Az FX5900 pixelshader-ét mindenki óriási szakértelemmel analizálja (LOL), de a nagy nVidia-s topikban felvetett RivaTuner-es kérdésem többszöri upolás után sem méltatják válaszra. Kicsit visszább kéne venni az arcokból, és megtanulni, mit jelent a dir c:\, mielôtt high-end grafikus kártyák hardverproblémáit kezdik elemezgetni. Nincs igazam?
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Sweet.tv - internetes TV
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest