Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
rog
addikt
az a poen, hogy javascript ellenorzi a jelszot..
function password() {
var testV = 1;
var pass1 = prompt('Kérem írja be a jelszót az árlista megtekintéséhez','');
while (testV < 3) {
if (!pass1)
history.go(-1);
if (pass1 == ''****'') {
alert('Jelszó elfogadva.');
window.open('******.***');
break;
}
testV+=1;
var pass1 =
prompt('A jelszó hibás! Kérem lépjen kapcsolatba munkatársainkkal.','jelszó?');
}
if (pass1!=''****'' & testV ==3)
history.go(-1);
return '' '';
} -
rog
addikt
valami egeszen kulonos tortent.
jovok a metron es a metrot olvasom (eh..) ahogy megallt a celallomasnal, oszehajtottam az ujsagot, de elrakni mar nem tudtam, mert ahogy felneztem ott allt az ajtoban az orakulum!! ugy ertem nem olyan volt mintha, hanem tenyleg o
epp egy cigit vett elo, es pont ugy tartotta a kezeben mint a filmben. ugyanaz a haj, frizura, az arc. elkepeszto volt. nem birtam megkerdezni, hogy ki vagyok en, annyira sokkolt a dolog, pedig felek nem lesz megegy lehetosegem ra ..
-
rog
addikt
-
rog
addikt
''Tízezrével versengtek fedetlen keblekkel a király kegyeiért Szváziföldön: valamennyi hölgy az uralkodó menyasszonya szeretne lenni. Becslések szerint mintegy 50 ezer fiatal lány táncolt félmeztelenül a hét végén egy hagyományos szertartáson a király színe előtt, hogy szemét, s szívét rabul ejtse. A 35 éves uralkodó amúgy nős, méghozzá sokszorosan. Lassan már futballcsapatnyi neje van: tíz felesége, a ''kispadon'' pedig még egy menyasszonya is. ''

tud elni a csavo, az mar biztos..
50ezer erted?! 50 ezer!
-
rog
addikt
szal a quadrok azo annyiban ternek el a hagyomanyos nvidia cuccoktol, hogy kicsit tobb ram van rajtuk, illetve gyorsabb orajelen mennek alapbol. ja es mas eszkozazonositot adnak vissza. a detonator megjato ezalapjan az id alapjan donti el egy kartyarol, hogy quadro-e vagy sem. ha igen akkor az opengl cuccokat egy kicsit optimalizalja, hogy a tervezoprogik(3dmax,maya) gyorsabban fussanak.
annyit jelent hogy par feature tiltve lesz, illetve mas kod fut itt ott.
szal a softquadro atveri a detonatort, azert, hogy plusz teljesitmenyt csikarjon ki a driverbol a 3dmax es tarsai szamara. ha nem annyit mint egy quadro, de ingyen csinalja.
jatekoknal viszont nem hoz semmi elonyt, sot elofordulhat, hogy par opengl game meg romlik is. -
rog
addikt
jaj hogy jon mar ide a dos? (itt mindenkinek do-os gepe volt 95 elott. es meg utana is a nagy reszenek... )
nehogyman te legyel megsertodve, hogy senki nem hasznal quadro-t igenylo programokat.
plane ezek utan:
''Kicsit visszább kéne venni az arcokból, és megtanulni, mit jelent a dir c:\, mielôtt high-end grafikus kártyák hardverproblémáit kezdik elemezgetni.''
-
rog
addikt
most komolyan arra vered magad, hogy dost haszanltal heti 1 oraban?

olvasd mar vissza mit irtal! fikaztal egy rakas usert azert mert nem valaszoltak olyan sebesseggel a kerdesedre, ahogy azt szeretted volna.
(csak azt a stiulust adtam vissza amit toled lattam. es ugy tunik neked se esett olyan jol..) -
rog
addikt
ex-keposz megirta. az emberek nem ertettek. az emberek kerdeztek. az emberk talalgattak. az emberek fikaztak. ex-keposz elkulte oket a veres granatba. az emberek mergesek lettek. az emberek elkuldtek ex-keposzot is a retkes mashova.
minden erintettnek rossz maradt a szajize.
en ilyen forgatokonyvet is el tudtam volna kepzelni:
ex-keposz megirta. az emberek nem ertettek. az emberek kerdeztek. az emerek talalgattak. az emberek fikaztak. ex-keposz elmagyarazta hogy mit,miert. az emberk orultek. az emberek bocsanatot kertek.
happy end. -
rog
addikt
a nap gondolata egy emailbol:
amibol lekvart lehet fozni, abbol palinkat is!
-
rog
addikt
válasz
Agyasima
üzenetére
http://www.azbeszt.hu/whatsdope/fater/index.php
ezek voltak? -
rog
addikt
forma 1 rulez
http://www.auto5.hu/static/galeria_popup.php?gid=145 -
rog
addikt
ugye mindenki mar regota tud rola.. en csak most vettem eszre, hogy oldalt a temak ket csoportra vannak osztva
komoly fejtorest okozott, hogy miert nem ugyanazok vannak ide irva, mint az aktiv temak popup-ban..
de megfejtettem!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sweet.tv - internetes TV
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)