Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Volt egy topic, ami sulinetes notebook-okkal foglalkozott. Csak most sehol sem találom
Nem tudja valaki, hogy hol lelhető fel? -
Cathfaern
nagyúr
Mi ír ki, amikor leáll? Kéne a pontos hibaüzenet. Meg szerintem gyere át ebbe a topicba: http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=9757

-
Cathfaern
nagyúr
Nem tudná valaki megmondani, hogy hol tárolja az Outlook Express WinXP esetén a leveleket? Sürgősen archiválni kéne őket, viszont az importálás valamiért nem megy
Szvsz egyszerűbb lenne gyorsan kimásolni egy mappából a leveleket, míg megoldani a ''nem-akarok-importálni'' porblémát. Csak azt nem tudom, hogy hol keressem
Sürgős lenne! (és ennyiért meg nem akarok új témát nyitni, azért ide írom) -
Cathfaern
nagyúr
Valahol láttam egy olyat, ami szerintem annak a nagy álleesősnek a modosítása volt. Annál csak épp csak egy pár milit esett le az álla, illetve kikerekedtek a szemei (abból gondolom, hogy módosítás volt, mert ugyanúgy nézett ki, az animáció is ugyanolyan volt, csak esett annyira le az álla). Ha valahol megtalálom, rögtön belinkelem.
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudja valaki, hogy hol lelhető fel?

(mikor lesz már kereső??)
Szvsz egyszerűbb lenne gyorsan kimásolni egy mappából a leveleket, míg megoldani a ''nem-akarok-importálni'' porblémát. Csak azt nem tudom, hogy hol keressem
Sürgős lenne! (és ennyiért meg nem akarok új témát nyitni, azért ide írom)