Hirdetés
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Nem nézte meg valaki véletlenül mi volt az a reklám az Operában, hogy üres banner, a közepén egy kis x-szel? Kíváncsi vagyok de azért sem kattintok reklámokra. -
Warlock_42
senior tag
A következőt valamilyen társadalomtudományos órán hallottam egyszer, lehet hogy nem így van:
Szal a bő ruha viselete az egykori fő-rapper gettó-lakóktól terjedt el, ők pedig azon egyszerű oknál fokva hordtak ilyen ruhákat, mert így könnyen alá lehetett rejteni a pisztolyt/shotgunt/stb... -
Warlock_42
senior tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
Megvan a topic: a 120G felosztása-ban volt erről szó. -
Warlock_42
senior tag
Lehet, hogy most megköveztek de én egy picit örülök, hogy befejezik. Nekem csak egy csapat unatkozó emberke volt akik mindent leugattak ha kellett ha nem. Sokszor azt sem tudták hogy kit/mit állítanak a virtuális pellengére csak mert nekik úgy tetszik. Zárjanak csak be. -
Warlock_42
senior tag
válasz
PeliScan
üzenetére
Tudom hogy már megoldódott, de ha olyan gondod van mint fentebb akkor próbáld ki az Offline Explorert. Adott mélységig bele tud menni a linkekbe, akár más szerverre is átmegy, stb... Egyetlen baja, hogy nehéz belőle törtet szerezni. Ezt nem is mondtam, tudom úgyis megveszed![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Warlock_42
senior tag
A hupákolás.... finoman kifejezve olyan helyzetekre mondják amiben a Twollah által említett probléma kifejezetten hátrány.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)