Hirdetés
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Off37 #4832 Lord Zero: ([link])
Mivel a firefoxom kiakadt, nem tudom, hogy a sok karaktertől-e, de 10 percen keresztül töltötte az oldalt és még mindig nem volt kész, közben Viktor mod mondta hogy törölte a hozzászólást, akkor még vártam, hogy mindjárt vége lesz, de nem lett, így nem vártam meg, amíg a töltés befejeződik, mert végtelennek tűnt, a cfos is azt jelezte hogy nincs letöltés, vagy csak minimális (1-2kB/s alatt) így gondoltam kiakadt a böngésző aztán bezártam.
Na így a végére jó fáradtan már azt se tudom mit fogalmaztam de el nem olvasom, ha nagyon hülyeség akkor szóljatok
Jah, a fájdalomküszöbe nem tudom hogy hol van, eddig olyan 1 millió karakterrel próbálkoztam, bírta, próbáltam többet is, meg is volt az eredménye, NINCS MEG A MEGFELELŐ JOGOSULTSÁGOD üzenetet kaptam. Túl sokáig tartott a hsz elküldése ezért nem tudtam elküldeni. Majd egyszer talán osztálytársamnál, chellojával 1 megás feltöltéssel próbálkozok még párat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Facebook és Messenger
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)