Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tavaszi hardvernyitány
- Bluetooth hangszórók
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- AMD FX
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Na itten van már a hétvége, megjött, eljött. Sokáig vártunk rá, de nem hiába. Holnap ünneplés, koncert, végre valami pezsgés, valami mozgás. Valami pengés megoldás.
Reggel gyors vizsga, aztán kis okítás féleség, majd pedig... zzzááámmm. Irány Pest, ahol várnak a haverok. Bulik. Fényes vacsorák. Rák. Egyéb finomságok. Aztán eljő az este, s hangos koncert zaját szállítja elfelé a szél. Törzsrajongó vagyok, megbecsült pártoló tagja a zenekarnak, a kevesek egyike aki nyílt színen, emberek előtt is vállalom hogy rajongó vagyok. És ezt a zenekarvezető mondta. És én erre büszke vagyok.
Tehát Mraktöcs koncert szombat este: [link] Én ott leszek! Mi ott leszünk! Ti ott lesztek?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest