Hirdetés
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Meg ahogy én azt elképzeltem. Magától restart, aztán megint fekete képernyő. Vagy valami komoly hw hibám van vagy egy vírus nagyon ügyesen megbújt a gépemen. Minden esetre most megy a nod, bár frissítve még nem lett, újraindítani nem merem a gépet.
Telepítés: a rég bevált lemezre az egyik file-nál mindig kiírta, hogy nem olvasható, esc-re átugorja, enterre újra, f3-ra kilép. Csak az esc-el tudtam telepíteni, akkor mindig kiírta a licences hülyeségét. Csináltam új boot cd-t (dejó hogy van itthon egy sima xp prof) abba beleintegráltam sp2-t (hurrá sávszél emelés, nem kellett sokat várni) majd azzal telepítés. Első elszállt telepítés az új cd-vel elszállt, bár ott is vacakolt az egyik file-al (de hogy miért, na mindegy, kell még cd-t írni), második telepítésnél meg betettem a régi cd-t is, így hiba nélkül, 3 vagy 4 lemezcserével felkúszott a windows, remélem mostmár így is marad.
Ezennel win telepítési blokkomat befejeztem. Ez most kijött.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest