Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Én tizemeletesben lakom és átlóba alattunk lakik egy csávesz, de szerintem csak hétvégenként szokott itthon lenni! rendőr volt csak kivágták, most valami cégnél dolgozik! Régebben abban lelte örömét, hogy hajnali 2-3 óra fele fullra rakja az egyébként nem gyenge hangcuccát és nyomatja a zenét, még a szobámban is szoktam hallani, pedig átlósan a földszinten lakik, mayerlaciék lakása alatt, szal a gyerek abban az időben elég rosszul aludt!
Jahh arról nem is beszélve, hogy mikor a csávesz összeveszett a nőjével akkor ordítva osztották egymást meg csapkodtak törtek zúztak, volt, hogy a redőnyt leszabta és kivágta az utcára
Azóta már nincsenek ilyenek!
Én is szoktam este/éjjel zenét hallgatni, de én lehalkítom, még a szomszéd szobában se lehet nagyon hallani! De itt a 10esbe mik szoktak menni, hangrendszer verseny
Szigorúan csak délelőtt meg délután....Én is neveztem
Habár mostanába csend van(éjjel)!
Meg a csáveszt se láttam már jóideje!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Habár mostanába csend van(éjjel)!