Hirdetés
Aktív témák
-
neongorack
senior tag
Én tizemeletesben lakom és átlóba alattunk lakik egy csávesz, de szerintem csak hétvégenként szokott itthon lenni! rendőr volt csak kivágták, most valami cégnél dolgozik! Régebben abban lelte örömét, hogy hajnali 2-3 óra fele fullra rakja az egyébként nem gyenge hangcuccát és nyomatja a zenét, még a szobámban is szoktam hallani, pedig átlósan a földszinten lakik, mayerlaciék lakása alatt, szal a gyerek abban az időben elég rosszul aludt!
Jahh arról nem is beszélve, hogy mikor a csávesz összeveszett a nőjével akkor ordítva osztották egymást meg csapkodtak törtek zúztak, volt, hogy a redőnyt leszabta és kivágta az utcára
Azóta már nincsenek ilyenek!
Én is szoktam este/éjjel zenét hallgatni, de én lehalkítom, még a szomszéd szobában se lehet nagyon hallani! De itt a 10esbe mik szoktak menni, hangrendszer verseny
Szigorúan csak délelőtt meg délután....Én is neveztem
Habár mostanába csend van(éjjel)!
Meg a csáveszt se láttam már jóideje!
Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Habár mostanába csend van(éjjel)!