Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Valaki meg tudja nekem jósolni, hogy mikor lesz 20 fokos hőmérséklet, legalább a déli órákban?
-
KrAt
veterán
Mivel én most egy pár (5
) napig nem leszek net ill PH! közelben, így előre kellemes húsvétot mindenkinek
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #2195 üzenetére
hogy ma csütörtök van? mihez képest? holnap nem kell mennem dolgozni, csak okítani próbálnak majd. aztán haza. némi húsvéti sütés-főzés, majd otthonról ismét haza
egy kicsit furcsa ez a kétlakiság.
őszintén szólva leginkább a jövő hét keddet várom, mert lesz egy ''üzleti találkozóm''. -
Na most, hogy megnéztem az összes helyszínelős sorozatot a tv-ben, ismét írok néhány sort.
Kedves Ladybug ne tessék mindig a legkisebbe belekötni. De ha mégis akkor azt minimum 4 sorba tedd.
A többiek, pedig ha megkérhetem gondoljanak bele, szombat este 11 óra van, ilyenkor nem lehetne a beépített helyesírás ellenőrző hibajelzéseit kicsit elhangolni mondjuk egy fél oktáwal?
PeterkeT #2195: áááá igazad van csütörtök. (Tudtam ám, csak teszteltem mennyire figyeltek.)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
parandroid #2190 üzenetére
node ennyi nyelvtan-faktost ...
most szabadultatok valami irodalmi estről, vagy mi van?
ki lettetek kergetve az opera bálból? (-:
no, megyek, megkeresem a helyesírási szótáramat, és azt aktívan használva merek ezentúl PH-zni .... ;-)
ezután szemem rajtatok leledzik majdan mindig, egy félregépelés, és verem az asztalt ... -
ngabor2
nagyúr
''a főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. a nyílt gonoszság és az őszinte rosszindulat sugárzik belőle.'' nem tudom, hogy jön ide, csak az utolsó oldal olvasása közben ez a bölcsesség jutott eszembe...
úgyhogy mindenki legyen nyílt és őszinte.
(vö: úgy szeretem a főnökömet, mint a sört... asztalon, hidegen, felbontva)
-
rii
nagyúr
Úgy látom, egy kondér beton rendel 4-5 fő részére .... abba kössetek bele, jó?
Viktor0610: nna, azt nem akarom, hogy odáig felkerüljön az ügyem ... ;-)
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
Ha Kazincy a PH!-n fejtette volna ki nézeteit a nyelvújítással kapcsolatban, hát .. karóba húzva megköveztétek volna ...
én, (hatásszün.) mint az útódja kérem, legközelebb sima körmös is elég (hatásszün.) ... nem kell az IP BAN-os Moderátori körmös.
na, megyek megáztatom a péppé-pürévé vert kezeimet ... -
válasz
parandroid #2183 üzenetére
5Az általad írt sorok számán nem változtat, hogy az eredeti ötlet nem a tied.
6
7
8 -
Gambit
őstag
válasz
parandroid #2179 üzenetére
Mindig megtréfálnak engem ezek a moderátori hókusz-pókuszok!
rii: Ne sírj, legalább nem küldtünk pszichológushoz! -
válasz
parandroid #2153 üzenetére
Hogy is van, nem írunk 4 sornál rövidebb hsz-t?
-
rii
nagyúr
ÁÁÁÁUUUU (ez fájt)... de szigorúak vagytok .... többet se leszek szabadszájú .... még a végén azt hinném, hogy komolykodtok ....
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #2169 üzenetére
Mi az amit Panther nem tud!
u.i.: Remélem ezt jó pont.(És már nem is az első.
)
Gambit: Azt nem tudom, hogy Ő mit tud!
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
parandroid #2174 üzenetére
Hehe, egy rugóra jár az agyunk.
Racecam: Nem Panthernak kell tudni, hanem ladybug-nak.
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid #2174 üzenetére
peterkeT:
Hogy is volt?
Jobb ma egy ÖNBAN, mint holnap két feature.
ladybug:
Semmi... -
ladybug
őstag
válasz
Oks, megbocsájtok.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #2171 üzenetére
Alapvetően bizalomra épül a kapcsolatunk. Nem ő jelenti a biztonsági kockázatot a Ph!-nak, erre a célra itt vagyok én és a (ön)ban gombom.
rii: könyvelj el magadnak egy moderátori körmöst.
p -
rii
nagyúr
bannolás fő előnye ... tiszta adatlappal hezdhet ....
-
válasz
Egyszer felejtsd el, másnap majd nem győzöd magad exkuzálni a nevedben elkövetett ámokfutás miatt... -
rii
nagyúr
''........Mert a kezdetekről semmit sem tudunk! ......''
a kezdetek: hmmm ... amikor felbukkantam, akkor olyan lavinát indítottam el egy topikommal, hogy elindult egy kezdeményezés, lefekteték az alapjait a mai Miért moderáltuk, illetve a Jogos moderálás topikoknak ....
amúgy jófilyú vagyok ... :-/ csak a hóembert is megszédítem .... -
parandroid
félisten
válasz
Viktor0610 #2167 üzenetére
Nem tudja.
De biztos, ami biztos, a gépet is lockolom ezután.
p -
-
rii
nagyúr
válasz
Grafiqs #2158 üzenetére
Egy rakat bólógató SMILEY-t várok, igen ...
Gambit: Há most má' nem szakmaizok annyit, sőt semennyit sem, mert már a terragent se nyűvöm, meg a Linux-ot se, émmá' csak offolok itt ezerrel ...
volt idő, hogy két-három héten kereszteül a Linux topik lakója voltam, mert két gép volt mellettem, 1: amire tettem fel a debian-t, meg egy másik, amin' meg a PH! ment .... (-:
most má' én is csak rontom a jó hírnevem, 1/5 (szakmai/OFF) napi hsz arányban ... (-:
de mondjuk ha lekezedek ActionScrioptet tanulni, akkor lehet felpörög a Flash topik ... ;-)
#2161: neked is pont anniy a hsz/nap arányod kb, mint nekem ...nem akarom elvenni Tőled az uttörők dicsőségét ... amúgy meg olyan pokróc vagyok, hogy azonnal felismernének a stílusomról ...
ennyit a jólnevelet újjoncról ... ;-)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
szerintem
POST/eltöltött napok száma
összPOST/szakmaiPOST
arányokat tekintve én vagyok az ideális PH!zó!!!!!!!!
bocs az őszinteségért ... -
Pacák
senior tag
Én is szénné koptatom az offban a billentyűzetet.
Évek óta nem hallottam itthon azt a szót asszonykámtól, hogy ''Pacákom''.
Ma igen. Fel is kaptam rá a fejem.
De nem nekem szólt. A picivel beszélt a párom. A következő mondatban már ''Kispacák'' volt Máté. Mindez persze őrült vigyorgások közepette. Az ''ok'' csak annyi, hogy a peluscsere legkockázatosabb pillanataiban kigurult valami szilárdabb állagú végtermék... na onnanHupsz.
-
válasz
parandroid #2145 üzenetére
Az elsőhöz talán annyi kiegészítést tenék, akik régóta itt vannak és ''csak'' tag illetve attól alacsonyabbak, azok inkább a szakmai részhez szólnak hozzá, nem offolnak annyit (mert elvégre igazából az off témák pörgetik a hsz számlálót), illetve itthagyták a fórumot.
-
válasz
parandroid #2149 üzenetére
Elolvastam a cikket.
Nagyon megkapó. -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #2149 üzenetére
#47 bizony :R
-
parandroid
félisten
Nem, megnéztem Zsuzsi utolsó és egyben egyetlen még adatbázisban lévő hozzászólását, és azt, hogy milyen topikban volt, és az milyen hírhez kapcsolódik.
Erről van szó: [link]
Szerk: gondolkoztam, hogy belinkeljem-e, de végülis ez egy cikk és egy ahhoz kapcsolódó nyilvános topik... És a #47-es hozzászólás ([link]), amellett, hogy örök igazság, most talán különösen aktuális is.
p -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #2147 üzenetére
kvázi megkérdezted Parcit?
És akkori, vagy jelenlegi?
Ezt csak azért kérdezem, mert ha ''beszámoló'' lesz a kedveszemnek, akkor ez lesz az első kérdése.....
Nah, megyek zsugorodást mérni -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #2145 üzenetére
És igaz az a legenda, hogy Zsuzsi parci akkori <jelenlegi?> barátnője?
-
parandroid
félisten
-
Érdekes dologra lettem figyelmes, gondoltam leírom..Sok ember van itt a ph!-n aki már addikt, nagyúr meg mindenféle, mégis csak xx000-ik ként regisztrált, viszont sok olyan arcot látok, akik tagok, vagy senior tagok, viszont már benne voltak az első párezer regisztrálóban. Mi lehet ennek az oka?
Más: ki lehet a legrégebbi ph!-s, ki regisztrált elsőként? még Parci is csak 83. ha jól emlékszem
ötletek? -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #2141 üzenetére
Egyébként a jó szándék-út nem egybe kellett volna írnom?
tudom: [link]
Na jó, abbahagytam....
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #2139 üzenetére
Látom igazán jó szándékú vagy.
DE lehet hogy ezt kellene meglátogatnom: [link] <már megint engem szop@tnak a sok melúval, és bent leszek egész hétvégén is>
arrol meg nem is beszélve, hogy még mindig nem kaptam meg egy átutalást, amit már hétfő óta várok, és már minden pénzemből kifogytam
[Szerkesztve] -
föccer
nagyúr
válasz
parandroid #2137 üzenetére
Áh, kizárt dolog.
Sajnos az alvás még odébb van..... :o
még el kell végeznek egy zsugolodás mérést 8 kor, meg elkecmeregni a koliig. Mosás indít, mert kifogyok az alsóból, utánna meg neki kellene kijavítanom egy jelentést az elmult félévi munkámról.
Természetesen ma adta vissza főnök, hogy ha lennék szives holnapra :((( -
föccer
nagyúr
az hogy állat fáradt vagyok belefér az off topikba?
O:
arrol meg nem is beszélve, ha most báérmi más totyikba írnék úgyis off lenne belőle, mert semmi értelmes nem jön ki a fejeből.
[Szerkesztve]
na jó: ALVÁS <mármint ha ez értelmes nek mondható...>
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz) #2133 üzenetére
Vicc és vicc között óriási különbség is lehet.
Ne menjünk bele a témába, a nézeteid ne hngoztasd itt, mert nem Ph!-kompatibilis... -
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz) #2133 üzenetére
Viszont nem használ obszcén kifejezéseket, és nem üt meg antiszemita felhangot.
Itt egyiket sem fogjuk neked elnézni, úgyhogy vegyél vissza hamar.
p -
(Kolombusz)
veterán
Csak akkor a router nem fog menni.
De mindegy, ha dijtalanul beszerelik, akkor minek szopjak vele én?
MOD:Viktor: Attól még DV-nek nem kellett volna anno kidobnia egy régi tagot, mert irt egy zsidóviccet.
2. van benne igazság, de abban amit én mondok, abban is van, mert Gambit stilusa is khm enyhén szólva nehezen tolerálható. Mellesleg utánakerestem, az utóbbi 1 évben összesen 10 szakmai hozzászólása ha volt, az már jónak mondható.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz):
A hozzászólást töröltem.
Csak pár dolog.
Egy. Senkinek semmi köze hozzá, ki, milyen vallást gyakorol.
Kettő. Teljesen mindegy, ki kezdte a dobálózást, amit Gambit írt, abban van igazság.
Három. Fejezzük be az ilyen hozzászólások gyártását, mert nem lesz jó vége.... -
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #2124 üzenetére
De leszel. Mert akkor kiszeded a routert, és használod úgy a gépedet, ahogy eddig is.
-
Gambit
őstag
Nem hinném, hogy bárkinek el kéne tűrnie ilyesmit egy 15 évestől. Csak remélni tudom, hogy a modok nem várnak sokáig a kivágásoddal. Minél előbb, annál jobb.
Viktor: Szerintem szóljatok Don-nak, majd ő eldönti, mit kezd vele!
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
mai napig a kedvenc POSTom: [link] ([]ITag lettem - topik
-
Gambit
őstag
válasz
Csak azért vagy még a fórumon, mert a folyamatos zsidózásodat Grafi kiszedte a poltopikból, mielőtt Don Vittorio meglátta volna. Repültél volna, mint a takony. De ami késik, nem múlik!
-
válasz
(Kolombusz):
''kibaszott'', ''lebaszókirály'', ''elkúrom''
Ez nem a #&@!!! (csak kulturáltan) topik...
Grafiqs:
Végignéztem...
Szuperül szórakoztam... -
(Kolombusz)
veterán
Én meg magamban feltettem már azt, hogy te pedig mire vagy mindenkivel ilyen kib*szott flegma.
Nem tudom, hogy mi bajod van velem, de nekem a kezdektől kezdve unszimpatikus voltál. Nagy off-mester, meg leb*szókirály vagy, de mást nem tudsz felmutatni.
tildy: he elk*rom a router beállitásait, akkor nem leszek a ph-n.
MOD: Viktor0610 Az elkúrommal még nincs is gond.Soft cenzúrát azért raktam bele.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
tiv83us #2121 üzenetére
Aminek látszólag egyáltalán nem örül csórikám. Mondjuk nem teljesen világos, hogy a lelőtt gyerek hogy tudta a focista háta mögül indulva befejelni a lasztit, de nem baj, mert az egész tök értelmetlen.
Szerk: Az mondjuk poén volt, hogy amikor a főnöke jött, akkor elrúgta a f@szba.
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
válasz
Viktor0610 #2120 üzenetére
Felebred almabol az egyik lelott pako es befejeli a haloba az eppen teljesen mas iranyba tarto lasztit, igy megmarad a vegere az utolso kajlafulu kis huzott szemu punka a magyar labdarugo-tulajdonsagokkal rendelkezo sportemberunk szamara.
-
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #2113 üzenetére
Pff akkor mit keresel itt a ph-n?
(Tudom gonosz vagyok).
Ilyet még én is lazán ''beszerelek''. -
Grafiqs
őstag
-
(Kolombusz)
veterán
Ma jönnek beszerelni a routert.
Végre a notival is tudok majd netezni az ágyból. -
bobsys
veterán
Érdekes volt ma a forgalom. A 3sávos szentendrein azt kellett néznem, hogy melyik a leglasabb sáv és oda sorolnom különben 20 percel hamarabb beérek.
Tényleg, hogy lehet jönni, menni délután 5kor a budai alsórakparton? Visszaált a szokásos közlekedés a megszokott sorokkal a megszokott helyen és időben? -
ngabor2
nagyúr
öntömjénezés rulez! [link]
-
válasz
ngabor2 #2105 üzenetére
''nem vagy te egy kicsit kabbeaf@szom?''
És igeeeeen.Ez volt az első alkalom, hogy azt kaptam amire számítottam.
Amúgy köszi de ezzel a lehetőséggel nem élnék.
''én azt a fajta zenét hallgatni se bírom'' Pedig az MSN képed alapján elvileg ezt kellene szeretned.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #2101 üzenetére
nem, nem az én korosztályom
csak megkért, hogy segítsek neki keresni ilyen zenét.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Futás, futópályák
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest