Aktív témák
-
LOTR
addikt
válasz
(Kolombusz) #2770 üzenetére
én is úgy gondoltam, hogy az újabb billentyűzeteken könnyen lenyomódnak a gombok, szerintem meg azokkal lehet könnyebben és gyorsabban gépelni
nekem még egyik billentyűzetem gombja sem kezdett le kopni, rossz géniuszt vett -
NoLF
veterán
jártam ma a Tisza környékén... elég szomorú a helyzet, reméljük nem lesz rosszabb.
[link] -
tildy
nagyúr
Azt hiszem msot fogom magam és beleharapok katicába
[link]
-
-
tiv61us
őstag
nincs mar idom meg a scannel is a gyereknel van es ezek rogton papirfotok
na majd holnap oktatok -
tiv61us
őstag
-
Racecam
nagyúr
válasz
tiv61us #2777 üzenetére
Öregem, pont erről beszélek én is.
Világosan leírtam - igaz, csak egy példával illusztrálva, mert azt gondoltam elég lesz, nem akartam teleírni az oldalt -, hogy csak rendkívüli esetben, lehet magyarázata.
És igenis azért jó, hogy itt megjelenik - és ezt már a fiadnak is írom -, mert nem árt, ha mindenki tudja, hogy milyen ember is az illető, a ''közösben meg adja a jófejt'', ahogy _Volkovy_ is írta.
''Ami bonyolulttá teszi a dolgot, az az lehet, hogy hol húzzuk meg a határt?''
írtam ezt én is, az előzőben. -
-
tiv83us
veterán
válasz
Racecam #2771 üzenetére
Lehet akkor sem a nyilvanossaggal kellene megoldani ezt a kerdest, ha peldaul Sanya ellotte volna nekem a fenyegeto privit, /vagy barmelyik modnak/ akkor esetleg megkerdeztem volna nehany masik moderatort, hogy hogyan tovabb; eleg komoly-e ahhoz, hogy hatosagi ugy legyen belole, vagy csak egyszeruen tiltsuk az usert, esetleg figyelmeztetest kapjon.
En igy jarnek el. Mindenesetre semmikepp nem gondolom ez esetben, hogy nyilvanossagra tartozna
ps: Senior, nah kb leirtad ugyanazt mint en... -
tiv61us
őstag
válasz
Racecam #2773 üzenetére
az a baj ezzel a privi kirakassal, hogy nem tudod akkor hol a hatar
ha valakit tenyleg veszelyesnek tuno fenyegetes er, akkor forduljon hazigazdahoz, sulyosabb esetben rendorseghez
de ha mindenki kiteszi, mondjuk mi beszelgetunk es beragsz ram , aztan kiteszed a nevemet, meg hogy imadom a velos pacalt
hat az nem tul jo
vagy abszolut privat szerelem sem ritka es akkor ha minden nap kiteszem hany no kivant meg engem akkor abbol csaladi onfliktus lesz, na erted?
szoval en allaspontom is az, keruljuk kitenni, akar bunko akar nem
meg persze az, hogy ne bombazzuk a masikat fenyegeto privikkel -
Sanya
nagyúr
válasz
tiv61us #2768 üzenetére
lehet
az volt, hogy leírta a srác nagy bőszen az egyik törölt topikban, hogy ő olyan világot szeretne, amiben nincsennek szabályok, ő gyűlöli az olyan világot, ahol szabályok vannak.
erre én meg írtam, hogy szabályok kellenek, mert ilyen alapon, ha nincsennek szabályok, akkor bárki lefeküdhetne a barátnőjével, minden probléma nélkül
erre válaszolt, hogy vonjam vissza, vagy nagyon komoly következményei lesznek.
erre mondtam, hogy nem.
na erre jöttek a feljebbvalóim emlegetései, halálos fenyegetőzések, majd a moderálás 2 moderátortól
utána kaptam üziket a ringbe, de azok is törlésre kerültek. majd később lehiggadt, és elnézést kért,majd jött ez a levél. de közben legalább 40-en írtuk neki, ez egy példa volt, senki nem akar semmit a barátnőjétől (vagy legalábbis közülünk senki -- legjobb tudomásom szerint)
és most jön ez a fenyegetőzés. hát igen, utoljára komolyan az ált isk. 3. osztályában fenyegettek meg, de ott is a kisebbséghez tartozó nagyobb méretű gyerekek voltak. -
Racecam
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #2767 üzenetére
Erre gondoltam azzal, hogy ez nem egyszerű kérdés.
Ha én leírom pl. tivnek, hogy ez a xyz-t nagyon nem bírom, hülyeségeket beszél stb..., akkor azt nyilvánosságra hozni, minimum tapintatlanság, sőt még annál is több.
Viszont a nyílt fenyegetéseket, még IRL-ben is nyilvánosságra szokták hozni.
Ami bonyolulttá teszi a dolgot, az az lehet, hogy hol húzzuk meg a határt? -
(Kolombusz)
veterán
Nekem egy 9 éves packard bell csodám van.
Volt már narancslével fürdetve , de megy nincs vele semmi gond.
Annyira hozzászoktam a gombjaihoz, hogy más billentyűzeten csak nehezen megy a gépelés. Ennek hosszú úton járnak a gombja, az újjabak meg könnyen lenyomódnak.
Jah és még egy betű sem kezdett el kopni rajta. Havernak a másfél éves genius billentyűzetéről már egy pár gomb lekopott. -
LOTR
addikt
ez amin írok 7 éves, van benne egy kicsi por, néha ha lenyomok egy gombot leggyakrabban a shiftnél fordul elő, hogy szarik a fejemre és nem hajlandó a dolgát végezni, na akkor még egyszer meg kell nyomni
, de azé faja kis bill
hurricane kb-9810 típusú
nem olyan mint a másik geniusom, az azért jobb fajta
[Szerkesztve] -
Sanya
nagyúr
válasz
tiv61us #2760 üzenetére
nem ő volt. amúgy, ha valaki privátban ír ilyeneket, azt én gond nélkül kirakom publicba. természetesen, ha ésszel vitázunk akkor az más. azt sosem raknám ki publicba.
az meg hogy milyen vagyok: szeretek ilyen lenni. persze, ez az idősebb korosztálynak szemet szúr, de hát Istenem: nem felelhetek meg mindenkinek
mod: kezd tönkremenni a 6 éves billentyűzetem
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
Kár, hogy nem voltam ott, amikor a ''privát üzneteket nem rakunk publicba'' kitárgyalása volt!
-
tiv61us
őstag
nem ismerem az elozmenyeket 3 potban leirtam a velemenyemet
a fiam meg onallo egyeniseg azt csinal amit akar, en oszt tuti nem szolok bele a moderatori dolgaiba /sem/
van amibe igen de az nem public, es azt sem kotelezo elfogadnia
forummal kapcsolatban soha semmit
ps. az altalam nem ismert vitaban lehet igazad volt, de a 3 pontomat tartom -
tiv61us
őstag
válasz
TrollBalint #2757 üzenetére
na, az ugyangy csendhaboritas, es fel lehet jelenteni, akor is ha nappal teszi
most arrol ne beszeljunk ha valaki laksfelujit es harom napig nappal furnak faragnak, ez sajnos benne van a pakliban
nekem is volt egy harkalyom, de hosszu tortenet, beke poraira -
TrollBalint
addikt
válasz
tiv61us #2583 üzenetére
most már az iparosoknak (vagy nem tudom hogy hivják az ilyen embereket akik otthon dolgoznak
) úgy adnak engedélyt, hogy ennyi órától ennyi óráig dolgozhatnak, de a régi engedélyen nincsen idő megszabva.. valaki azt hiszem itt egy régebbi off topikba panaszkodott, hogy a szomszédja körfürészel...
-
Sanya
nagyúr
Mar egy parszor ki lett targyalva, hogy privi uzeneteket nem rakunk be publicba a kuldo beleegyezese nelkul. Ettol fuggetlenul nem ertek egyet a tartalmaval... - tiv
-
válasz
Viktor0610 #2752 üzenetére
szarfosgoogle
-
-
válasz
Viktor0610 #2749 üzenetére
Viszont ez valszeg nem a teljes. Nekem nincs meg a 5.(Mozgó trezor) és 6.(Átkelés) de cserébe van egy Tank-you című 13. részem.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Viktor0610 #2749 üzenetére
HI!
13-ra emlexem szeritenm az utolso a focizos nem???
majd megnezem a divx-eket es megmondom:- )))
udv
neduddki -
Ki tudja hány részes volt anno az Angyalbőrben című magyar sorozat? A gugli nem adott használható infót.
11 részt sikerült megszereznem és nem tudom mennyi hiányzik. -
_Volkovy_
nagyúr
khm
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
HI!
Igen ez a vicc utan pontosan ut:- )))
Amugy Tibikam nagy csendben vagy, pedig szeritnem TI kostolatok mior nalm jartatok nem??? /nem Kathy-t hanem csak simat ugye???/
udv
neduddki
mod: jeeee vmejjik BUhereato kimoderalta Viktor0610-t:- )))
hat jobba is jar ha negem nem nyalogat. hacsak ...de annka nonemi felteteli vannak:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki #2735 üzenetére
HI!
AN ITTEN VAN!!!! [link]
hat majd leveszem a szodaszifon ajjat a szemem elol:- )))
de tok minde 1 kekes-ezuston si rosszulmutat a csokifolt:- )))
udv
neduddki
mod: A francba tavajj osszel at is autohattunk volna hiszen ott autotunk:- ((((
Mocart csoki is van hegyekben:- )))) meg 2 eve cseh-bol hoztam finom csokit, no megorizte papirt es ket hete vettem vagonra valo csehszlovenszkoban:- )))
most azt kepzeld el hogy finom amozart, de 100* jobb a Kathy:- ))) erzxed mar az izet????:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Nem karom hogy eszt a szip osz sorenyt osszekend mindefel csunya barna fotokal....
ize bocsaant lehet hogy nem osz hanem ezust???
udv
neduddki
p.s. :- )))
mod: az eddig ettek kozul ez volt alegjobbkagylos:
es ennek van egyeb masfajataj is azokat meg nem tanatam meg...
na itt egy link: [link]
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
burgatshow #2729 üzenetére
HI!
Mostanabn hollandiabaol stabil szallitmany avan a kagylso csokknak1.5-2 euroert, ez ittnon ugy 900-1200 ft, de valahogy egy aprokat jobbak:- )))
es van egy belga pralinem ami veri az osszes csokit amit eddgi ettem, meg megvan belole efel doboz, hetio egy az engedejezett :- )))
amugy ha belga es hollandia esetleg dojcsland nyugati vegeben jarsz keresd a Kathy markajalzesu csokikat egyszerin isteniek!!!!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Mit erdekel hogy i nyer csak nalamlegyen a lefureszelt:- )))
emugy itten vicc csak csunya:
..................................
udv
neduddki
p.s. enyje bejny ecsunya aszm amegyek szappant keresni, ha erre lar egy Buheratro e LOTR elovasta byugotan torolhrto:- )))
[Biztos, ami biztos. - peterkeT] -
LOTR
addikt
válasz
burgatshow #2726 üzenetére
vazze 6 tábla?
-
válasz
burgatshow #2723 üzenetére
Akkor amíg ti verekedtek, addig nálam lesz a csoki megőrzésre.
-
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow #2723 üzenetére
Feltéve, ha megvárt.
Meg fogom feküdni a gyomrodat, mint kicsi hipó az anacondáét!
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow #2718 üzenetére
Akkor össze kell szedned magad, mert 191 centi vagyok és 125 kiló!
És az utolsó leheletemig védem a megszerzett csokimat! -
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam #2716 üzenetére
HI!
Errol meg egymasik vicc gyun eszembe mikkr Ga'zsi lemegy az orvoshoyg, hoy az asszony nem akar sz....:- )))
udv
neduddki
mod: LOTR: csak azerhetseg kedvert:
Az 50-es években újítási bizottság járta a falvakat és tanácsokkal látták el a parasztokat, hogyan lehetne hatékonyabbá tenni a termelést. Így találkoztak egy öreg paraszt bácsival is, aki épp kaszált. Nézték egy darabig, majd így szóltak:
-Bácsi, miért így kaszál, szereljen a kasza másik oldalára is egy pengét, amikor visszafelé lendíti, akkor is tud vágni vele. Sokkal több füvet tud levágni.
Öreg bácsi mit tehetett mást, szerelt másik pengét. A bizottság egy idő múlva újra jött, megint volt egy ''korszakalkotó'' ötletük.
-Bácsi, akasszon a nadrágszíjára egy gereblyét, így rögtön össze is szedi maga után a füvet.
Öreg ezt is megcsinálta. Hanem, amikor ismét jött a bizottság, akkor a paraszt bácsi már fejvesztve menekült és úgy kiabált vissza:
-Ne is mondják, tudom mit akarnak! Akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is dolgozhassak!
na persze hangosan meg aszt dudogatod: alsol kell apamlagra, koztiszteltben allok eszem vesztem ha kislany latok:- ))))
t|-|om!:ijje fejjel jobb ha hamr megtanusz gyorsdan valtanui mert az kell a menkuleshe z rendurokelol:- )))
[Szerkesztve] -
-
neduddki
nagyúr
válasz
burgatshow #2708 üzenetére
HI!
Hat ijjen fejjej gyaorlrgas cvsak:- )))
udv
neduddki
p.s. Tibikam nem hagyod a zsenge magyar ifjusagot ervenyesulni, amugy me gme nem alszol???? -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
-
válasz
Megvolt a mosás is.
-
burgatshow
veterán
Na itt van minden kép amit ígértem, az én ördögi fejem, és húgom!
[link] -
bmx powa
tag
válasz
burgatshow #2699 üzenetére
várjuk, de nagyon!
-
rii
nagyúr
válasz
egyi kézzel vödör, másikkal meg teleobjektív papparazzi?
Vagy többen is részt vettek a project-ben?
Ki volt a felelős szerkesztő? -
neduddki
nagyúr
HI!
aszolagatatoaj olin epedofil vedelem azonositott amint vesszejjes pedofit ezert elviottek sziberiab gulagab tobbet nem lassuk:- )))
udv
neduddki
mod: imsered aszt viccet mikor a agiatorok kimennek aparaszt bacsihoz hogy novejjek a kaszlas hatasfokat????:- ))))
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest