Hirdetés
Aktív témák
-
escie
őstag
a második link nekem nem jó, de az elsőn már csak nevetni tudok.

mikor még nem volt ilyen nagy a microsoft, még visítozozz BG a szoftverszabadalmak _ellen_.
a ''védjünk-le-minden-apróságot-mert-kapzsik-vagyunk-és-a-világ-is-kevés-nekünk'' üzletolitikát is levédethetnék lassan.
amúgy meg védhetik, Európában úgysem érnek ezek a szabadalmak sokat.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mindenki küldje el mailben az összes spészt, amit az ms által levédett algoritmussal távolított el dokumentumból.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
.........................
A Microsoft szabadalmaztatta a dupla-klikk-et
beküldte: Chip Ideje: 2004. Június 02, Szerda, 15:08:27
Szerzői jogok
A Microsoft szabadalmat április 27-én iktatták be a 6,727,830 szám alatt. Információ forrása: itt.
A leírás szerint:
''An alternative function of the application is launched if the button is pressed for a long, (e.g., at least one second), period of time. Still another function can be launched if the application button is pressed multiple times within a short period of time, e.g., double click.''
azaz:
''Egy program funkciója indítható ha a gomb hosszabb ideig (legalább 1 másodpercig) van lenyomva. Ill. egy másik funkció indítható, ha a program gombja többszor van lenyomva egy rövidebb időtartam alatt, mint pl.: a dupla klikk.''
Saját hozzáfűznivalóm: Szeretném levédeni az összeadást.
........................
innen: Bővebben: link
Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)