Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
aham, ez sajnos, tényleg így lehet. Hogy egyszerűen nem éri meg nekik. De ilyen szempontból soha nem fogják kifejleszteni Linuxra a programjaikat, hacsak Pld az Adobe-nel is fel nem tűnik egy méltó versenytárs, aki viszont Linux alá is fog fejleszteni.
De a windows-os társadalomnak is jót tenne a OS piacon beállt verseny.
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
én azt írtam, hogy szinte egy software óriás sem akarja adoptálni a termékeit Linux alá. Amúgy mivel tudod alátámasztani, hogy jó a software ellátottság Linux alá?
szerk.: a ''gyanus''-t arra értettem, hogy sztem anyagilag érdekeltek abban, hogy Linuxra ne adják ki.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Szegény Kazincy .....
ha ezt látná!
Amúgy meg mi az akadálya egy olyan civil szervezetnek, ami kérést intézne a nagyobb software gyártókhoz, hogy adoptálják a termékeiket Linux alá is? Igény lenne rá, kereslet is szeritem.
Szerintem nem egy cég választaná a 10,000 Ft-os Linux-t a 30-40,000 Ft-os XP-vel szemben .... -
rii
nagyúr
''.......szerintem nincs ilyen szervezet, de elég lenne belátniuk a cégeknek, hogy ha nem csinálják meg linux-ra a programjukat, akkor nem is lesz rá kereslet. ami nincs, azt ugye nem is veszik meg...........''
szerintem valami oka van, hogy nem csinálják. Ez szándékos, nem pedig belátás kérdése .... az ms eléggé szarban lenne, ha a Linux alatt elérhetővé válna Photoshop, Flash, SoundForge ... -
rii
nagyúr
''........amúgy meg nem olyan vészes szerintem feltenni egy deb-et, főleg, ha az ember be van regelve a prohardverre............
[1.]a múltkor Vlad mondta, hogy eléggé nehét átláni a DSelect által kivágott 2-3000 package list-et .... azért kell hozzá egy kis gyakorlat, és komplett 3-6 óra ....
[2.]2003-ban is a PH! közreműködésével tettem fel a Debian Slink-et.
Steveetm, Zrubi, Polesz, Cathfaern, Sipi, és még sokan mások segítettek atküzdenem magam a telepítésen, Modulokon, X, Net, SND adta nehézségeken....
Nincs olyan szervezet, ahol a program gyártókra akarnak hatni, hogy adoptálják termékeiket Linux alá is? Ez nagyon nagyot lendítene a Linux felhasználhatóságán .... -
rii
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Mi vagy te, hazugsávizsgáló?

amúgy a bankokról jut eszembe, hogy némely zseni programozó be tudott törni, és kamatoknak a kerekítési összegeit tudta a sajátszámlájára irányítni, amiből szépen, és gyorsan meg lehetett gazdagodni .... a gond csak az volt, hogy nem lehetett az átutalást leállítani .... -
rii
nagyúr
itt az 1061-ben írt linkek ujra.... ugyanaz a hír, egyímsától vették, pár sor különbözik csak ....
Bővebben: link Bővebben: link
.... ezért fogom én ''csakazértis'' feltenni otthon a Linux-t, igaz, hogy nincs rá se időm, se energiám, de részemről ha csak lehet, bojkottálni fogok minden ms programot. Széllel szemben fogok pisálni, de már van gyakorlatom benne ...
Gyereket fogok szülni, mire felteszem a Debian-t, de legalább érvényesíteni fogom ezt a meggyőződésből származó elvemet.
Szaros ms nem gondol arra, hogy ő is hány ötletet vett át, ezzel is csak a monopol helyzetét akarja erősíteni. most mindjárt jönnek az ms fanok, és ölelik keblükre, védelmezik a redmondi óriást.
Ha visszemennénk a kályháig, tudtommal a Xerox egy naiv emberkéje öszehívta az Aplle, és a ms igazgatóit, és bemutatta nekik 1970-es évek környékén az egeres, grafikus rendszert, mondván, hogy Ő nem tudja mire lehet ezt használni, esetleg van-e a jelenlevőknek valami elképzelése. Az Apple, és az ms is hümmögve, tartózkodólag mondták, hogy elképzelésük sincs, de hazafelé már a saját rendszerükett kezdték tervezgetni.
De hogy nem saját ötlet volt, az is biztos.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
.........................
A Microsoft szabadalmaztatta a dupla-klikk-et
beküldte: Chip Ideje: 2004. Június 02, Szerda, 15:08:27
Szerzői jogok
A Microsoft szabadalmat április 27-én iktatták be a 6,727,830 szám alatt. Információ forrása: itt.
A leírás szerint:
''An alternative function of the application is launched if the button is pressed for a long, (e.g., at least one second), period of time. Still another function can be launched if the application button is pressed multiple times within a short period of time, e.g., double click.''
azaz:
''Egy program funkciója indítható ha a gomb hosszabb ideig (legalább 1 másodpercig) van lenyomva. Ill. egy másik funkció indítható, ha a program gombja többszor van lenyomva egy rövidebb időtartam alatt, mint pl.: a dupla klikk.''
Saját hozzáfűznivalóm: Szeretném levédeni az összeadást.
........................
innen: Bővebben: link -
rii
nagyúr
''Hát ezaz, amiért utálom Őket
Ezekkel tömném meg a temetőket'' (Trogaz)
Bővebben: link Bővebben: link
Mellesleg az Excelt sem hozhatták volna ki, ha Dan Bricklin annak idején (1979-ben) levédethette volna a VisiCalcot, minden számolótáblák ősét. -
rii
nagyúr
kakaó hatsását magamon eddig csak a boldogsághormon növekedésésnél láttam ...

-
rii
nagyúr
Mennyire káros a kakaó? ........Napi 4 begre?
Én és a kreativig. napi 2x-4x kakaózunk már-már rituálisan .... -
rii
nagyúr
Atomrészeg ember(ek)ről tudtok adni képet, ahol jól látszik a feje?
A visszatérő felettesünket szeretnénk meglepizni .... egy kis montázzsal....
előre is köszönet ... -
rii
nagyúr
Semmi kivetnivalót nem csinált. Múltkor Márk is beírt egy IP. Csak a jóhiszeműságünk miatt gondoltuk, hogy a sajátja, itt is így kellene hozzáálni.
Szóval Vlad had írja be a sajtá IP-jét.
szerk.: meg a link alatt szereplő IP-k sem jelentenek senkire sem veszélyt.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
sztem görcs volt, mert nem éles fájdalom volt, hanem tompa, mély, és masszírozás után enyhült, és az egész vádlimban éreztem, nem csak kis részsén, tehát görcs volt ....
pfuj, de rossz ilyeneket beszélni ...
Az izomláz inkább égető, és azt mindig érezni. A görcs SZVSZ a mozdulatlanságban nem észrevehető.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
izomláz az hagyján, de nekem 4 napig görcsben volt .... legalábbis nagyon fájt, és magnézium tablettákat kellett ennem .....
-
rii
nagyúr
itt lehet megtekinte az új PS2 Linux-os topicot ....
UP-ot neki!!!!
Bővebben: link -
rii
nagyúr
rengeteg PS2-s topic van, de PS2+Linuxról nem nagyon van szó bennük ....
Pedig ez engem most érdekelne ....![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/bounce.gif)
nyissak, vagy ne nyissak ....................? ... (C)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tesla topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Robotporszívók
- World of Warships
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/hotjump.gif)