Hirdetés
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Köszi, közben én is rájöttem. Aztán arra is rájöttem, hogy az explorer mellé telepített pcfórum féle beépülő modul is blokkol pár dolgot a popup -okon kívül. Többek között az oldalban előforduló png kiterjesztésű képek sem jöttek. A párom az nlc fórumba nem tudott beírni miatta. Hibát okozott a pcforum dll -je az iexplorer.exe -ben. Pedig jópofa dolog volt. A javascriptek meg rendbe is jöttek egy kiadós win update után. Hm, lehet, hogy nem is olyan rossz a 98 böngészésre? Minden esetre az NT alapú os -ek hibáit kihasználó vírusoktól nem kell félni.
A másik, hogy a q3 demót megint ki akartam próbálni neten, de nem él a szervere. Túl sokat akartam.
Háhá a starcraftot még fel sem installáltam erre a win -re!. Lehet, hogy holnapra marad, mert kezdek összeesni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple MacBook
- ASUS ROG Ally
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Animal Crossing: New Horizons
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest