- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
''vagy csak nem bírjátok megjegyezni, hogy miből mennyi kell''
Rátapintottál a lényegre (legalábbis nállam, zero memory)... -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Nekünk ''Pasiknak'' egy külön érzékünk fejlődött ki, hogy tudjunk főzni (persze tisztelet a kivételnek...) Mi nem méricskélünk, hogy: két evőkanál olaj, hanem annyit rakunk bele, amennyit elégnek érzünk...
-
Incognito
senior tag
Igen. Szerintem egy jó babgulyásból elengedhetetlen a füstölthús.
Ebből a szempontból jól jártam, mert sok lány barátom van és mindíg megfőzil amit akarok (ugyanis nagyon szeretnek
). Nekik főztem már Boros kacsát meg currys csirkét. Aztán csak fekszenek as szobában mintvalami tömött libák és engem szídnak, hogy hogy tudok ilyet főzni. Érzéssel... -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
katavagyok ha ez a képen te vagy ( Bővebben: link ) akkor hozzád istennő rang illene. A pasid szerencsésnek érezheti magát...
[MOD.: Van egy Debreceni ''ismerősöm'', aki hasonlít rád...]
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Akció volt a tucskóban. Tucskó gazdaságos Wireless Lan router 2.999.- ft -ért. És most csak önnek egyet fizet kettőt kap...
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
A segítségeteket kérem egy film előkerítésében. A címe ''Citizen Kane''. Megrendeltem a neten a zenehaz.hu -ról, de nincs nekik raktáron és nem tudni, hogy mikor lesz. Tanácsokat, tippeket várok, hátha ti tudtok valami okos megoldást. Pest és Debrecen jöhet szóba...
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Az ostorcsattanás igazából egy miniatűr hangrobbanás: a bojt átlépi a hangsebességet.
-
Incognito
senior tag
Cunámi, tájfun meg ilyenek tombolnak a Földön, az RTL Klub -on meg (z kategóriás) katasztrófafilmet adnak le
.
Gratulálok a programszerkesztőnek... -
Incognito
senior tag
-
Incognito
senior tag
Segítség kellene.
Hol tudnék eladni egy (számomra) elég komoly szintetizátort (debrecen)?
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Retro teló rajongók OFF topicja
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Huawei Pura 70 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Régóta ez az és csak én nem vettem észre eddig, vagy most változtattad meg?
.

.
![[kép] [kép]](http://incognito.dox.hu/pic/ph/c64.jpg)