Hirdetés
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ez így van!
De én nagymamám halálos ágyánál is mosolyogtam, mert tudtam, hogy nincs már annyira magánál, hogy fájdalmat érezzen, viszont én még szerezhetek neki azzal örömet, ha tudtam, hogy nem is gyúgyulást, de örömet, ha mosolygok, és jó dolgokról beszélek neki. Lehet, hogy nem értette, amit mondok neki, de mi a fenéért mennyek be a kórházba hozzá, ha azt mondom neki, hogy kár, hogy meghalsz hiányozni fogsz...ennek semmi értelme...miért rúgjunk az emberbe mégegyet, mikor már lehet, hogy beletörődött, és inkább még egy jót nevetne, minthogy a szomorúságra gondoljon élete utolsó percében is? Én ezért nem tudok álltalában sírni egy temetésen, pedig halt már meg barátom, rokonom, sok mindenki fontos nekem, és én mindíg csak a jóra tudok emlékezni, mosolyogva rájuk gondolni, és nem az űrt nézem amit hagyott, hanem azt amit ő maga és emléke kitölt...
Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth-headsetekről általában
- EA Sports WRC '23
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 24GB 1000GB Teljeskörű garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest