Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ez így van!
De én nagymamám halálos ágyánál is mosolyogtam, mert tudtam, hogy nincs már annyira magánál, hogy fájdalmat érezzen, viszont én még szerezhetek neki azzal örömet, ha tudtam, hogy nem is gyúgyulást, de örömet, ha mosolygok, és jó dolgokról beszélek neki. Lehet, hogy nem értette, amit mondok neki, de mi a fenéért mennyek be a kórházba hozzá, ha azt mondom neki, hogy kár, hogy meghalsz hiányozni fogsz...ennek semmi értelme...miért rúgjunk az emberbe mégegyet, mikor már lehet, hogy beletörődött, és inkább még egy jót nevetne, minthogy a szomorúságra gondoljon élete utolsó percében is? Én ezért nem tudok álltalában sírni egy temetésen, pedig halt már meg barátom, rokonom, sok mindenki fontos nekem, és én mindíg csak a jóra tudok emlékezni, mosolyogva rájuk gondolni, és nem az űrt nézem amit hagyott, hanem azt amit ő maga és emléke kitölt...
Aktív témák
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest