Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- OLED TV topic
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
A lányom 3, a fiam másfél éves.... és én tudok haragudni rájuk
(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem? 
Aktív témák
Aktív témák
- Milyen routert?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vallás
- Windows 10
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem?