Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
A lányom 3, a fiam másfél éves.... és én tudok haragudni rájuk
(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem? 
Aktív témák
Aktív témák
- Motoros topic
- Tesla topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC / i3-12100F / Asus Prime H620M-K / GeForce RTX 3050 8GB / 8GB DDR4 RAM
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Dell Pro 14 Plus PB14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 TURBO - Új, 1 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó egy pixel 7 obsidian
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem?