Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gamepad
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topic
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Közös alapokra helyezte az FSR-t és a PSSR-t az AMD és a Sony
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
A lányom 3, a fiam másfél éves.... és én tudok haragudni rájuk
(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem? 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Samsung S21+
- Acer Spin 13 Chromebook alu ház, 2K IPS érintős kijelző, 8. gen i3, világító bill., 4/64 GB
- JBL Flip 6 fekete eladó (bontatlan)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hónap jótállás
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem?