Hirdetés
Aktív témák
-
escie
őstag
válasz
Agostino
üzenetére
én a Converse-re eszküszöm.
az enyém jó vastag bőrből van, ilyen ''szöszös'' felületű, barna az egész, csak a csillag világosabb barna rajta. teljesen lapos talpa van, egyesek ''deszkás-cipő''-nek nevezték, bár semmi közöm a deszkásokhoz...
talpa el fog kopni mostanában
, már érzem a kavicsokat alatt. imádtam ezt a cipőt, kényelmes, jó benne vezetni, meg jól is néz ki. nem mellékesen kibírt egy Green Day koncertet. aki volt már ilyesmin, az tudja mit jelent ez. 
ha netán aknára lépnék, ez a cipő maradna a lábamból, asszem...
a harmadik évet taposom vele agyon. ha nem lyukad ki, még idén jó...
mostanában láttam ehhez hasonló Tisza márkájú cipőket, lehet, hogy az lesz Converse helyett a következő áldozat...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, már érzem a kavicsokat alatt. imádtam ezt a cipőt, kényelmes, jó benne vezetni, meg jól is néz ki. nem mellékesen kibírt egy Green Day koncertet. aki volt már ilyesmin, az tudja mit jelent ez.