Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Aktív témák
-
net84
őstag
Ezzel aztán nem vagy egyedül... Velem még a bankok sem állnak szóba! Ennyi havi jövedelemért nincs hitel (csak ha elmúltam 100 éves és viszem a szüleimet is). OTP és többiek ''../img/fukc.gif''
Ja és ami a legrosszabb! A minap néztem egy hiteligénylő elektrónikus ürlapot.
- Van-e a tulajdonában ingatlal: (nincs) - ? db: (0) - Értéke: (0)
- Hány ingatlant kíván fedezetként: (egyet sem szerettem volna, de olyan nincs) - együttes értékük: (nulla - ilyen sem volt)
Ez egy lakáshitel igénylési űrlapon volt, igaz nem ugyanezekkel a szavakkal. Majd lehidaltam, mikor megpróbáltam kitölteni...
Ugyanitt: Szabadfelhasználású kölcsön kezes és fedezet nélkül.
bejelölöm, hogy 1,5milla kölcsön kell, és már meg sem lepődtem, mikor itt is feldobta, hogy fedezetnek szánt ingatlanok száma...
Gondolkodtam azon, hogy sikkasztok pár millert, lecsuknak, és sírok rívok majd a tv-ben, hogy nem tehetek róla, mert átvágtak, nem akartam senkitől elvenni a pénz... kapok 3 évet, jó magaviselettel max. 2 év, kegyelmet kérek, közben folyamatosan sírok a tv-ben, a rokonok is sírnak a tv-ben és talán még azt sem kell leülnöm mind... ÁÁÁÁ
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Crucial BX500 500GB 2,5" SSD
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Inno3D RTX 3070 ICHILL 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Garanciás Zalman házak!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest