Hirdetés
Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ngabor2
üzenetére
Én szerettem a kredencajtómat, mondjuk az enyém, mint írtam, SiS csipes volt, bár nekem a Via-val is szerencsém volt. Igaz, hogy egy Asust én is gariztattam (azon is a hang szállt el, de teljesen, úgy, hogy a gépet is lefagyasztotta, ha le volt tiltva az integrált hang, akkor nem volt gondja a gépnek), de az a 3 év garancia elég meggyőző volt. Aztán nagyjából azóta nem figyelem a trendeket, amióta a P4P800 volt az Asus csúcslapja.
No, ennyit a márkahűségről és a sznobizmusról. Egyébként a mostani alaplapom is Intel chipsetes a notimban, de asszony notija Via chipes és azzal sincs gond...
A tanulság az, hogy tökmindegy, csak működjön. 
p
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Arc Raiders
- Gmail
- Projektor topic
- Sorozatok
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No, ennyit a márkahűségről és a sznobizmusról. Egyébként a mostani alaplapom is Intel chipsetes a notimban, de asszony notija Via chipes és azzal sincs gond...