Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Ízlések és kredencajtók, de nekem az Asus nem igazán jött be. Unokatesómnak is 2 olyan lapja van, mindkettőt összepakolás után vissza kellett vinni gariba

Jelenleg én is arról nyomom, és a raid-et nem igazán sikerült belőni. Igaz, elég érdekes módon csináltam, ha tiszta install lenne, talán mnne. Egy Gigabyte lap volt eredetileg (és nemsokára ismét) a gépben. Azon más cuccok vannak (nF3, a jelenlegi lap pedig VIA), drivereltávolításra nem volt időm, Linux alá kernelt már jó előre fordítottam, ott nincs is igazán gond.
Ez az Asus lap iszonyú lassan bootol, néha kiírja, hogy CPU Fan fail, press F1. Nem áll le a venti, pedig felesleges forognia mindig. Az Ubuntu se volt hajlandó felmászni rá...
A Gigabyte-ot jobban szerettem, ha nem kellett, nem ment a venti. Egyetlen dolog, ami nem tetszett benne, hogy Linux alatt a szenzorok bekapcsolása után a venti nem állt le, és feleslegesen ment full fordulaton.
Lehet, hogy nem is Asus vs Gigabyte az ellentét, hanem VIA vs. nF3... De legalább túladok ezen a lapon is
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest