Hirdetés
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
válasz
Grafiqs
üzenetére
Csak részlegesen szakadt el az egyik bokaszalag.
A doki 1 hét fekvőgipszet akart rárakni tegnap este, de nem engedtem neki. Azt mondta, hogy ha begipszeli, akkor 12-én már tudok mászkálni.
Mondtam neki, hogy akkor egy hétig ugyanúgy tudok feküdni gipsz nélkül is.
Amúgy elég unszimpi volt a doki. 1,5 hónappal ezelőtt, amikor ugyanígy jártam, akkor azt mondták, hogy csak húzódás és mégis kétszer ekkora volt a duzzanat. Most fele akkora, nem is fáj annyira. Ezért nem hittem a dokinak.
Megröngenezte, aszonta törés nincs, megtapogatta és közölte, hogy részleges. Aztán amikor vissza mertem kérdezni, hogy erre miből jött rá, felkapta a vizet. Pedig én csak magyarázatot vártam, meg m,egnyugtatást és tájékoztatást, hogy mi a pontos helyzet. Erre ő meg azzal jött, hogy megkérdőjelezem a hozzáértését meg ilyenek.
Szóval én bízom benne, hogy tévedett. Mondom másfél hónappal ezelőtt cifrábban nézett ki. Most nem is fáj annyira, szóval...
Aktív témák
- Kiwi Ears x HBB Punch
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest