Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
ymi
csendes tag
Szia
Nos a válaszadásra várással kapcsolatban tévedsz. Ha annyira topikot szeretnék nyitni akkor szerintem nem teszem fel a kérdést ebben a topikban.
De mivel feltettem a kérdést, és mégis úgy kezelted a dolgot mintha egy kis hülye 10 éves gyerek lennék, aki mindenáron topikot akar nyitni, na ezzel felba@tad az agyvizemet. De mivel válaszoltál ezért meg is nyugodtam rögtön , hogy nem is lehetsz te olyan rossz
ember.
Csak az zavart,hogy pont engem találtál meg a sok hozzám hasonló közt.
Egyébként meg a helyesírásról az a véleményem, hogy mindennek megvan a maga helye és ideje ha kell én is oda tudok figyelni a helyesírásomra, de nem ez az életem alapköve!
Szerintem nem kellene nektek sem mindig eröltetni ezt a dolgot, csak ha muszáj!
Már többször tapasztalhattad az életben, hogy amit erőltetnek valakinek az álltalában az ellenkező reakciót váltja ki, főleg a kamaszok körében, mindenki lázadóbb abban a korban ezt te is tudhatod.Egyébbként én 27 leszek májusban, szóval nem feltétlenül csk a fiatalok írnak helytelenül, de nállam sajnos ez a helyzet az írással kapcsolatban.
UI: Nem nyitom meg a topikot de ehez egy szimpla támogatom a javaslatodat, vagy szerintem hülyeség, válasz is elég lett volna!
Ezzel ellentétben te porig aláztál,de nincs harag igazad van!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak az zavart,hogy pont engem találtál meg a sok hozzám hasonló közt.