Hirdetés
Aktív témák
-
Trak
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Tény, hogy az első volt a legjobb... De szvsz. a köv. kettő is jó volt. Sok embernek nem tetszett, de szerintem csak annyi volt a titka, hogy nem akkora húdenagy, hihetetlen meglepetést kellett várni, mint az első résznél, hanem a sztori folytatását. Szerintem nem is tudtak volna olyan jót alkotni 2.-3. résznek, mert az első annyira meglepő, új, és jó volt, hogy bármi lett volna a folytatás, mindenre azt mondták volna, hogy: ''áhhh az első jobb volt, meglepőbb, izgalmasabb...''
Ha egymás után megnézi vlaki, akkor azárt látni, hogy van egy egységes sztori, persze, hogy az eleje a jobb, mert akkor fellebben a világról a fátyol, megtudjuk mi is ez az egész. Utána is vlami hasonló extázist várunk, de ezek után már nehezebb előrukkolni hasonló meglepetésekkel (bár szerintem volt még azért pár
).
Szerintem...
Aktív témák
- Spórolós topik
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple Watch Se 2, Space Gray, 40mm, új állapotú, 90% akku
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - Crucial 96GB (2x48GB) DDR5 5600MHz CT48G56C46S5 Notebook RAM!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).