- Megjött a vezetékmentes SteelSeries Aerox 3 egér ráncfelvarrott kiadása
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
FIkázni csak a számomra nem tetsző dolgokat szoktam.Pl. a Magyar építészetet sosem fikáznám, ellenben azt, hogy egy nyamvadt 3 ezer forint/vödör festékre nem futja, de a francos rózsaszin ruzsra igen pl. a 8. kerben a tavaszmező út környékén, nos azt fogom fikázni a későbbiekben is.(Nem igaz, hogy nem bírják lefesteni, látszanak még az 56os repeszdarabok is:(:(:( )
Na mára azt hiszem kidühöngtem magam...
faster:ha hiszed ha nem, ott is vannak (emberi) rossz szokások.Pl. nem tudsz senkivel egy jót vitázni. Mert tök kedvesen fordul feléd.(Ottani magyar hölgy mondta).Szal nem fenékig tejfel ott sem az élet.(Néha hiányzott az itthoni mentalitás, persze nem a kreszben;])
Lehet túl idealista vagyok??
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pc beárazás segítség.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 5070 SFF // Core i7 9700 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Sapphire Radeon RX 470 4GB GDDR5 - Mining Edition wEdition
- ASUS Dual Radeon RX 580 OC Edition 8GB GDDR5
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 263 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest