Hirdetés
Aktív témák
-
Gyors kérdés: a jegeskávé mennyire tömény? Mármint a boltokban a szokásos 1 l-es tetra pak dobozokban kapható. Aludtam kicsit délután, felkeltem, megittam 8 deci Milli jegeskávét, és nem igazán érzem magam fényesen :?
mod: nem vettem észre, hogy zárva van, sorry...ment a 13asba -
Íme a telóm:

Csak feketében. Ez ugye nem a sima black, hanem a black air elite. 1400 grammocska, nincs benne rugó, csak levegő. :D -
Panther: a márkája mindegy, mi ESSO-t szoktunk, de a Castrol a legjobb. 30W15-ös kell azt hiszem ... (a 30W az biztos).
-
Elkezdtem nézni a 24 c. sorozatot, nem tűnik olyan rossznak. Viszont jún. 16-22ig nem leszek TV közelben. Nincs valaki, aki esetleg be tudná digizni, aztán meg vagy CD-n, vagy neten odaadni nekem? A netes megoldás úgy lenne a legjobb, ha Chellos lenne a kollega, hogy a limitet ne lépjem-lépjük túl.
Kösz. :) -
Tildynek: egy ideig nem lesz messengerem, stb. A hetvegi (07.03) garancsi-tavi buli nem bevallalos reszedrol? :)
Aktív témák
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest