Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
Aktív témák
-
GeorgeTerror
senior tag
Köszönöm a biztató szavakat. Nem bántottam meg csak szokás szerint kicsit túlreagáltam. De utána viszont 1 másodperc alat sikítozósra idegesített. Leírom:
Angolórán volt, de mondta nyugodtan hívjam ha van valami. Én mondtam, ha el tudok szabadulni felhívom. Felhívtam, mert el tudtam szabadulni, meg mert át kellett volna beszélnünk hogyan találkozunk, meg ijenek. Ráadásul a néni fojton beszél a fülembe (Vodanéni: egyenlege 50 forint alatt van), és a vodafone félperc alapon számol (ami 27 HUF), tehát egy perc nem jön ki vagy két félperces hívás. Felveszi: ''Majd megyek!Cső!'' és leteszi.Én még beszélnék, de méla kuss a telcsiből. Ja letette. Tehát nem tudtam megbeszélni mikor hol és újra hívni sem.
De később találkoztunk ''bocsi''-val kezdte és mondta, hogy ép ojat kérdezett a tanár amit nem vágott. Szal zavarában tette le. De jól kezdte minden rendben lenne, holnap találkoznánk, de jön be vele a városba Anyuka. Hál istennek... :O
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Crimson Desert
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest